Θρακιώτικο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια των αγώνων του World League

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια των αγώνων του World League που θα διεξαχθούν το τριήμερο 19-21 Ιουνίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης, με το ενδιαφέρον από τους φίλους του βόλει στη Θεσσαλονίκη αλλά και από… Θράκη λόγω  των εβριτών διεθνών να είναι μεγαλο.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της ΕΠΕΣΘ (09:00 – 15:00), ενώ από την Δευτέρα 8 Ιουνίου υπάρχει ειδικό εκδοτήριο στο Αλεξάνδρειο το οποίο θα λειτουργεί από τις 17:00 έως τις 20:00 καθημερινά.

Παράλληλα την ίδια ημέρα (Δευτέρα 8/6) τα εισιτήρια διατίθενται και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr, από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Παπασωτηρίου και τα καταστήματα Public.

Υπενθυμίζουμε ότι στο τριήμερο των αγώνων η Θύρα 10 θα είναι αποκλειστικά για 500 παιδιά των ακαδημιών των συλλόγων της Θεσσαλονίκης, που θα πρέπει να ενημερώσουν σχετικά την ΕΠΕΣΘ, ενώ για κάθε ημέρα των αγώνων θα διατίθενται και 30 δωρεάν εισιτήρια για ανέργους οι οποίοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται επιδεικνύοντας την σχετική κάρτα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 6, 8, 12 και 18 ευρώ τα διακεκριμένα.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η πρόθεση από συλλόγους και λέσχες της περιοχής να ναυλώσουν ένα λεωφορείο ώστε οι φίλαθλοι που θα θελήσουν από την Θράκη να συμπαρασταθούν στην Εθνική Ομάδα, να πάνε μαζικά και οργανωμένα στην γιορτή αυτή.