Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του ΑΟ Ορεστιάδας! Η πλήρης σύνθεση και οι αρμοδιότητες κάθε μέλους…

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΑΟ Ορεστιάδας, μετά τις εκλογές της περασμένης Τετάρτης, όπου έγινε η συγκρότηση σε σώμα και η κατανομή των αξιωμάτων.

Πρόεδρος στον Ερασιτέχνη ΑΟΟ παραμένει ο Βασίλης Γκιζάνης, τρίτος σε ψήφους στις αρχαιρεσίες, καθώς οι δύο πρωτεύσαντες Ευμορφία Βενετίδου και Κωνσταντίνος Δευτερίγος δεν θέλησαν να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο, ενώ ουδείς άλλος εξέφρασε σχετική επιθυμία.

Η Ευμορφία Βενετίδου (σύζυγος του Στέλιου Κεμανετζή) ανέλαβε αντιπρόεδρος του συλλόγου. Γραμματέας αποφασίστηκε να είναι ο Παντελής Δραχτίδης, ειδικός γραμματέας ο Κωνσταντίνος Δευτερίγος, ταμίας η Στέλλα Σταματοπούλου και βοηθός ταμία (θεσπίζεται και τέτοια θέση) η Αδαμαντία Θεοδωρακοπούλου.

Επίσης, ορίστηκαν από τα μέλη του 15μελούς ΔΣ οι έφοροι του κάθε τμήματος, οι οποίοι θα αναλάβουν στην συνέχεια την σύσταση επιτροπών για την εύρυθμη λειτουργία του. Αναλυτικά:

Έφορος Βόλεϊ Ανδρών: Κωνσταντίνος Δευτερίγος

Έφορος Βόλεϊ Παμπαίδων-Παίδων-Εφήβων: Χριστόδουλος Χατζηξανθουλίου και Κ.  Δευτερίγος

Έφορος Βόλεϊ Παγκορασίδων-Κορασίδων: Στέλιος Μπαμπουρδάς και Αθανάσιος Παρασκευόπουλος

Έφορος Ακαδημιών Βόλεϊ: Στέλιος Μπαμπουρδάς

Έφορος Πινγκ Πονγκ: Μανώλης Γκαϊδατζής

Έφορος Στίβου: Ευμορφία Βενετίδου

Έφορος Σκάκι: Άγγελος Τελούδης

Έφορος Τένις: Χριστόδουλος Χατζηξανθουλίου

Τέλος, ως απλά μέλη του ΔΣ θα μετέχουν στο νέο σχήμα οι Χρηστος Γκουλιαμάκης, Χρήστος Πασιαλής και Χρήστος Παλιουργιώτης.

Το νέο ΔΣ καλείται άμεσα να τρέξει τα σημαντικά ζητήματα του συλλόγου, με πρώτο και πιο άμεσα φυσικά τον διορισμό νέας διοίκησης για το ΤΑΑ ώστε να τρέξει το επαγγελματικό τμήμα, ενόψει της νέας σεζόν, μέσα σε ασφυκτικές προθεσμίες.