Αγωνία για Τζούριτς ενόψει της αναχώρησης της Εθνικής για Μεξικό

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής Ομάδας Ανδρων αναφορικά με το αν θα καταφέρει να ταξιδέψει στο Μεξικό για τους πρώτους τρεις αγώνες του World League ο πύργος της και αρχηγός της, ο Δημήτρης Τζούριτς.

Ο Ορεστιαδίτης (όπως ο ίδιος δηλώνει) άσος τραυματίστηκε στο τελευταίο από τα φιλικά που έδωσε η Εθνική στο τουρνουά της Σμύρνης στην Τουρκία και αργά το βράδυ θα ξεκαθαρίσει η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Ο Τζούριτς αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση στο τελευταίο φιλικό με την Ισπανία κι απ’ ότι φαίνεται το πρόβλημα δεν είναι και τόσο απλό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μην μπει καν στο αεροπλάνο για το υπερατλαντικό ταξίδι.

Το σίγουρο είναι ότι στην αν τελικά μείνει στην Θεσσαλονίκη, θα έχει παρέα τον Γιώργο Στεφάνου ο οποίος ήδη έχει τεθεί νοκ άουτ καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον αυχένα και έπαιξε ελάχιστα στο τουρνουά της Σμύρνης.

Η προπόνηση της Δευτέρας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο ξεκίνησε στις 20.30 το βράδυ και με αυτήν ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Εθνικής. Το απόγευμα της Τρίτης (9/6) η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για το Μεξικό και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα για το δεύτερο τουρνουά της διοργάνωσης.