Παραμένει «μαυραετός» ο Αντώνης Χαριτίδης!

Παίκτης της Δόξα Δράμας θα είναι και τη νέα σαιζόν ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Αντώνης Χαριτίδης που συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της Δόξας και έτσι θα παραμείνει για άλλον έναν χρόνο στην Δράμα.

Ο 23χρονος μέσος ήταν αναμφίβολα ο πιο άτυχος παίκτης της δραμινής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς αποκτήθηκε από τους Δραμινούς τον Ιανουάριο από τον Φωκικό και την Football League, ωστόσο έπαθε θλάση δεύτερου βαθμού στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού και έτσι δεν κατάφερε να προσφέρει πολλά στην ομάδα της Δόξας. Με τους διοικούντες των «μαυραετών» να αναγνωρίζουν το ταλέντο του Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή θεωρώντας πως τη νέα χρονιά Χαριτίδης μπορεί να βοηθήσει στα φιλόδοξα σχέδια της ομάδας της Δράμας.

Μετά την συμφωνία ο Χαριτίδης μίλησε στο sportdrama οπού ανέφερε:

«Όλα έγιναν κυριολεκτικά με συνοπτικές διαδικασίες αφού οι διοικούντες της Δόξας έδειξαν την εκτίμηση που έχουν για μένα. Μια τέτοια αντιμετώπιση δεν αφήνει περιθώρια να σκεφτείς κάτι διαφορετικό από το να ανταποδώσεις αυτή την άψογη συμπεριφορά. Σε άλλες ομάδες αν ένας παίκτης πάθει αυτά που έπαθα εγώ, άλλοι τον διώχνουν και άλλοι σταματούν να τον πληρώνουν. Οι άνθρωποι της Δόξας δεν έκαναν τίποτε από αυτά. Αντίθετα με περίμεναν, μου παρείχαν ιατρική κάλυψη και στο τέλος πιστεύοντας στην αξία μου ζήτησαν να ανανεώσω. Με έκαναν να την αγαπήσω αυτή την ομάδα και να χαίρομαι που θα παραμείνω. Παρότι στόχος μου είναι μια ανώτερη κατηγορία, προτίμησα την Δόξα της τρίτης εθνικής προκειμένου να βοηθήσω και εγώ στην προσπάθεια για άνοδο. Η συμφωνία που κάναμε είναι για μέχρι το Δεκέμβριο και μετά αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρχουν άλλες ατυχίες θα μιλήσουμε και πάλι για την συνέχεια. Προς το παρών θέλω να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά»!