Στον Αίολο Αστακού ο Μιχάλης Κουταλιανός

Ο Μιχάλης Κουταλιανός θα είναι ο νέος προπονητής του Αίολου Αστακού, μετά τη λύση της συνεργασίας της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας  με το Νίκο Βουρνά.

Η ομάδα του Αστακού θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο στη Β’ Εθνική, καθώς πήρε την άνοδο από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καταλαμβάνοντας α τη δεύτερη θέση στον 3ο Όμιλο.

Ο Μιχάλης Κουταλιανός σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και ήταν βοηθός προπονητή στην Α.Ε. Κομοτηνής το 2002, όταν και η ομάδα της Κομοτηνής αγωνιζόταν στην Α΄ Κατηγορία της  ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Τη μισή σεζόν 2003 διετέλεσε βοηθός προπονητή στον ΓΑΣ Κομοτηνής στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, ενώ από το 2003 επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του τη Ρόδο όπου και μέχρι πέρσι το καλοκαίρι ήταν βοηθός προπονητή στον Κολοσσό Ρόδου, με εξαίρεση τη σεζόν 2006-2007, όπου διετέλεσε προπονητής του Ηρακλή Λάρδου στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου.

Πέρσι το καλοκαίρι ανέλαβε πρώτος προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, όμως απολύθηκε στις 11 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αίολου Αστακού: “Ο Αίολος Αστακού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Κουταλιανό. Ευχόμαστε στον νεο μας coach υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του στο πάγκο της ομάδας μας”