Ο γάμος της κόρης του Ραζβάν Λουτσέσκου φέρνει και… μεταγραφικές εξελίξεις στην Ξάνθη

Ημέρα χαράς το Σάββατο για την οικογένεια Λουτσέσκου. Λίγες ώρες πριν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η κατεξοχήν αυτή ποδοσφαιρική οικογένεια παντρεύει ένα εκλεκτό μέλος της και για τον λόγο αυτό, το μυστήριο θα τελεστεί νωρίς το απόγευμα, ώστε το βράδυ όλοι μαζί στην δεξίωση να δουν και τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους.

Fiica lui Lucescu jr. se iubeste cu un bulgar. Antrenorul Brasovului e confidentul unei tainice idileΠοιος παντρεύεται; Η Μαριλού, από το Μαρία Λουίζα, κόρη του προπονητή της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου. Τους βλέπετε δεξιά στην φωτογραφία μαζί, από όμορφες παλιότερες οικογενειακές στιγμές, αλλά και στην κεντρική εικόνα της ανάρτησης, να παρακολουθούν μαζί από την εξέδρα έναν αγώνα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, της ομάδας που εδώ και χρόνια προπονεί ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Λίγα έχουν γίνει γνωστά για τον γαμπρό (πιο πολλά είναι γνωστά σύμφωνα με τον ρουμανικό Τύπο για μια προηγούμενη σχέση της 23χρονης σήμερα Μαριλού με έναν Βούλγαρο φοιτητή την περίοδο που σπούδαζαν και οι δύο στην Ολλανδία).

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο γάμος θα γίνει στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι, και ότι σε αυτόν θα παραστεί και ο πατήρ φαμίλιας, ο πολυδιαφημισμένος  Μιρτσέα Λουτσέσκου!!! Ο… παππούς δεν θα μπορούσε να λείψει από την ξεχωριστή αυτή στιγμή της εγγονής του και θα ταξιδέψει από την Ουκρανία για να ευλογήσει με την παρουσία του το μυστήριο, που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου.

 width=Αριστερά στην φωτογραφία βλέπετε την Μαριλού, που θα ντυθεί νυφούλα, έχοντας δίπλα της τον παππού της Μιρτσέα Λουτσέσκου και δίπλα σε αυτόν το άλλο του εγγόνι από τον Ραζβάν, τον Ματέι, που είναι τρία χρόνια μικρότερος από την Μαριλού. Στο τέλος του άρθρου υπάρχει μια ακόμα οικογενειακή φωτογραφία όπου από αριστερά προς τα δεξιά εικονίζονται τρεις γενιές των Λουτσέσκου: ο Ραζβάν, τα παιδιά του Μαρία Λουίζα και Ματέι και ο πατέρας του Μιρτσέα.

Αν και τα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι επιθυμία της οικογένειας είναι να κρατηθεί σε σχετικά στενό κύκλο το ευτυχές γεγονός και να γίνει ένας όσο το δυνατόν πιο διακριτικός γάμος, πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι ο Ραζβάν φρόντισε να προσκαλέσει την διοίκηση της Ξάνθης και μάλιστα θα υπάρξει στο μυστήριο εκπροσώπηση από την θρακιώτικη ομάδα.

Μάλιστα, αυτό το ταξίδι δεν αποκλείεται να συνδυαστεί και με μια συζήτηση σχετικά με τις μέχρι στιγμής μεταγραφικές κινήσεις και τον σχεδιασμό ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Ιουλίου.

 /></p>
<div class=