To “παραμύθι” με τον Βιντάλ συνεχίζεται! Στη “Μπάρτσα” με 10 εκατομμύρια

Το όνομα του πρωην παίχτη του Πανθρακικού Αλέις Βιδάλ ήρθε στη ζωή μας τον τελευταίο καιρό, μετά την μεταγραφή του και τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Σεβίλης, κλήθηκε και στην εθνική Ισπανίας και πλέον είναι ο αντικαταστάτης του Ντάνι Άλβες στην Μπαρτσελόνα!

Από την Κομοτηνή, μετά την περιπλάνηση στις μικρες κατηγορίες της Ισπανίας,  βρέθηκε στην εθνική Ισπανίας, κατέκτησε το Europa League με τη Σεβίλη, με τη φανέλα της οποίας από τη πρώτη του χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν φέτος και με συμβόλαιο πέντε ετών (με ισχύ από την ημέρα άρσης του μεταγραφικού εμπάργκο) θα βρεθεί στη Βαρκελώνη και στους πρωταθλητές Ισπανίας και ίσως Ευρώπης!

O 25χρονος δεξιός οπισθοφύλακας που όμως μπορεί με ευκολία να παίξει και σαν εξτρέμ, αναμένεται ν’ ανακοινωθεί τις ημέρες μετά τον αποψινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Βερολίνο.

Το κόστος της μεταγραφής φημολογείται πως έφτασε τα 10 εκατ.ευρώ, ενώ η συνεργασία θα ισχύσει από τον Ιανουάριο του 2016, όταν θα αρθεί το μεταγραφικό εμπάργκο στους νταμπλούχους Ισπανίας.

Η απόκτησή του, σημαίνει ότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια παραμονής για τον Ντάνι Άλβες που πρόσφατα είχε κατηγορήσει τη Μπαρτσελόνα και κακή συμπεριφορά απέναντί του και φαίνεται ότι οι δύο πλευρές θα χωρίσουν οριστικά τους δρόμους τους.