Στην Αλεξανδρούπολη το North Area Beach Volley Circuit που ξεκινά από την Θεσσαλονίκη

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των φετινών τουρνουά του North Area Beach Volley Circuit ξεκίνησε με την επίσημη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου έγινε και επίσημα γνωστό ότι πριν τους τελικούς, το 6ο Τουρνουά, θα γίνει 24 με 26 Ιουλίου στο Yasu στην Αγ.Παρασκευή Αλεξανδρούπολης.

Έτοιμοι να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και αγώνες υψηλού επιπέδου δήλωσαν οι υπεύθυνοι των διοργανώσεων των North Area Beach Volley Circuit που ξεκινάνε στις 12 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 4 Αυγούστου.

Το παρόν στην συνέντευξη τύπου έδωσε η «ψυχή» και υπεύθυνος των τουρνουά (πρώην προπονητής της ΜΕΝΤ) Σπύρος Γκολίτσης ο οποίος υπογράμμισε: «Για μια ακόμη χρονιά το North Area Beach Volley Circuit είναι έτοιμο να ξεκινήσει και αναμφισβήτητα αποτελεί το μεγαλύτερο event beach volley του καλοκαιριού. Το πρώτο τουρνουά θα φιλοξενηθεί στις 12 Ιουνίου στο Εμπορικό Κέντρο Μακεδονίας εδώ στη Θεσσαλονίκη.

Με χαρά φέτος έχουμε τρεις σταθμούς του North στην κατηγορία Open του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Μετά το πρώτο τουρνουά συνεχίζουμε στα Μουδανιά, την Πρέβεζα, στην Πλαζ Αρετσού στην Καλαμαριά, την Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, την Αλεξανδρούπολη και ολοκληρώνουμε στην όμορφη Χαλκίδα με τους τελικούς.

Εύχομαι και φέτος να απολαύσουμε όμορφο θέαμα να γίνουν καλά παιχνίδια και ανταγωνιστική αγώνες».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ North Area Beach Volley Circuit
1ο Τουρνουά 11-15 Iουνιου: Εμπορικό Μακεδονία – Πυλαία Θεσσαλονίκη
2ο Τουρνουά 26-28 Ιουνίου: Saint George – Νικήτη Χαλκιδικής
3ο Τουρνουά 03-05 Ιουλίου: Κυανή Ακτή – Πρέβεζα
4ο Τουρνουά 10-12 Ioυλίου: Πλαζ Αρετσού – Καλαμαριά Θεσσαλονίκη
5ο Τουρνουά 17-19 Ιουλίου: Perroquet – Ολυμπιάδα Χαλκιδική
6ο Τουρνουά 24-26 Ιουλίου: Yasu Αγ.Παρασκευή – Αλεξανδρούπολη
Τελικοί North 2015 01-02 Αυγούστου: Πλαζ Αστέρια – Χαλκίδα Εύβοια