Η Βασιλική Τσιρογιάννη παρούσα στο μεγάλο Fashion Show του… Ηρακλή

Mε την Σταρ Ελλάς 2012, Βασιλική Τσιρογιάννη, πρώην κεντρική της Ελπίδας Αμπελοκήπων και φοιτήτρια του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, θα ανοίξει το Fashion Show του “Iraklis” τη Δευτέρα το βράδυ στο Μακεδονία Παλλάς.

H όμορφη Θεσσαλονικιά (γέννημα – θρέμμα) με τα υπέροχα μάτια, ήταν αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ Ελπίδες Θεσσαλονίκης (αγωνιζόταν στη θέση της κεντρικής). Τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια ότι έχει χαθεί από την Κομοτηνή, αφού μετά την ανάδειξή της σε Σταρ Ελλάς στα τέλη του 2012, την έχουν κερδίσει η παρασέλες.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι η κοπέλα που…  έχει σκοράρει στην καρδιά του παίκτη του Ατρομήτου, Θανάση Παπάζογλου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ και έκτοτε έχουν γίνει αχώριστοι.

Στην εκδήλωση του “Iraklis” που θα γίνει στον ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη χώρο του “Μακεδονία Παλάς”, θα είναι επίσης παρούσα η ανερχόμενη Μέγκυ Ανδρέου (κόρη του προέδρου του νταμπλούχου ΠΑΟΚ Γιώργου Ανδρέου), όπως και οι Μαρία Γάτση και Αναστασία Μοδιώτη.