Αδρεναλίνη στα ύψη και εντυπωσιακή οδήγηση σε αγώνες Scrable στην πίστα Νυμφαίας

Με τη συμμετοχή 26 αναβατών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο αγώνας Scrable Μοτοσυκλετών στο πλαίσιο του περιφερειακού πρωταθλήματος Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, στη Νυμφαία Κομοτηνής.

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κομοτηνής, διοργάνωσε τον αγώνα  πριν από λίγες ημέρες σε χωμάτινη διαδρομή, μέτριας δυσκολίας. Η εκδήλωση αυτή κρίνεται απολύτως επιτυχημένη και έχει γίνει ήδη θεσμός καθώς προσελκύει τη συμμετοχή αναβατών από όλη την Αν. Μακεδονία & Θράκη, αλλά και το ενδιαφέρον εκατοντάδων θεατών. Ήταν ένας αγώνας διαφορετικός, που ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη.

Όπως προαναφέρθηκε, στους αγώνες συμμετείχαν 26 αθλητές από Καβάλα, Χρυσούπολη, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Σουφλί. Συμμετείχαν νέοι άνδρες που αγαπούν την αδρεναλίνη,   και χαρίζουν έντονη συγκίνηση στους θεατές με τα άλματα τους.

«Αυτός ο αγώνας είναι κομμάτι του περιφερειακού πρωταθλήματος», είπε στην εφημερίδα Χρόνος Κομοτηνής η Ιωάννα Πουρνάρα πρόεδρος του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κομοτηνής. «Είναι ο πρώτος αγώνας για φέτος, οι επόμενοι θα γίνουν Ξάνθη, Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη για το πρωτάθλημα. Η διαδρομή είναι 3.600 μέτρα, μέτριου βαθμού δυσκολίας. Έχει μία διαδρομή πάνω στο βουνό και ένα κομμάτι από την πίστα», είπε η πρόεδρος του ομίλου.

Για τη διαμόρφωση της πίστας εθελοντές και μέλη του συλλόγου εργάστηκαν επί εβδομάδες με τη στήριξη του δήμου Κομοτηνής που παραχώρησε τα μηχανήματα. Το χώρο διέθεσε για τη διεξαγωγή του αγώνα ο στρατός στον οποίο ανήκει, ενώ στον αγώνα παρόντες ήταν άνδρες της πυροσβεστικής, διασώστες από το Σώμα Σαμαρειτών καθώς και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να επέμβει σε περίπτωση πτώσης αναβάτη.

«Κάναμε πολύ δουλειά, έχουμε τρεις εβδομάδες που ασχολούμαστε με αυτόν τον αγώνα.  Θα πω για ακόμη μία φορά ότι θέλουμε ένα χώρο για να κάνουμε πίστα. Φέτος για πολλοστή φορά θα ασχοληθούμε με το αυτό το θέμα, θέλουμε να έχουμε ένα δικό μας χώρο, γιατί όλη αυτή η προσπάθεια που κάνουμε επί εβδομάδες τελειώνει σε μερικές ώρες. Μετά το τέλος του αγώνα τα μαζεύουμε και φεύγουμε», τόνισε η κ. Πουρνάρα.

Όσον αφορά στα αποτελέσματα του αγώνα, υπήρξαν τέσσερις Κομοτηναίοι αθλητές διακρίθηκαν στον αγώνα με τις επιδόσεις τους, όπως επισημαίνει ο Χρόνος. Αυτοί είναι: Κωνσταντίνος Ορταξίδης 1η θέση στην κατηγορία S2 (ΚΤΜ ΕΧC-F-350), Θεόδωρος Καλαντζής 4η θέση στην κατηγορία S2(Husaberg FE 350), ο Σωτήρης Σαράντης κατατάχθηκε 8ος στην κατηγορία S1(Honda 250), καθώς εγκατέλειψε τον αγώνα λόγω τεχνικού προβλήματος.

 width=