Γραπτή δήλωση (επίσημης) παραίτησης Κυρουβίδη από τον Πανθρακικό

Παρελθόν από τον Πανθρακικό αποτελεί και επίσημα ο Βασίλης Κυρουβίδης. Ο τεχνικός διευθυντής των θρακιωτών υπέβαλε την παραίτησή του με γραπτή του δήλωση, στην οποία ευχαρίστησε τους πάντες για τη συνεργασία στα εύκολα και στα δύσκολα.

Ο Κυρουβίδης αποχωρεί μετά από δέκα χρόνια προσφοράς στον σύλλογο της Κομοτηνής έχοντας ζήσει στιγμές από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μέχρι και τη Σούπερ Λίγκα. Η δήλωση παραίτησής του, πάντως, δεν εστάλη ποτέ στο ThrakiSportS, ούτε έχει ανέβει στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, ωστόσο άρχισε να μεταδίδεται από αργά το βράδυ σε τοπικά αλλά και αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα μέσα της σεζόν είχε γίνει γνωστό ότι ο Βασίλης Κυρουβίδης είχε παραιτηθεί και αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά όπως είχε επισημάνει πριν σχεδόν δύο μήνες το ThrakiSportS,  οι κινήσεις του αλλά και η παρουσία του σε εντός και εκτός έδρας αγώνες στους πάγκους και τα αποδυτήρια πρόδιδαν ότι κάτι τέτοιο δεν είχε τελικά συμβεί.

Θυμηθείτε το προ διμήνου δημοσίευμα του ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ αλλά και αυτό σε σχέση με την φημολογούμενη παραίτηση Κυρουβίδη με ένα κλικ ΕΔΩ. Παρακάτω παραθέτουμε αναλυτικά την γραπτή δήλωση του Βασίλη Κυρουβίδη, την οποία διευκρινίζουμε ότι ουδέποτε έλαβε το ThrakiSportS αλλά την διαβάζουμε σε άλλα ΜΜΕ και την δημοσιεύουμε προς ενημέρωση των αναγνωστών μας:

 

Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας μου στο Σύλλογο, όπου έζησα όλες τις μεγάλες στιγμές του, έφτασε για μένα σήμερα το πλήρωμα του χρόνου και ο κύκλος κλείνει, αφού αισθάνομαι ότι δεν έχω πια να προσφέρω κάτι περισσότερο στο Σύλλογο.

Εκφράζοντας την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους γνώρισα και συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια μαζί τους στα δύσκολα και στα εύκολα, και με την ευχή ο Πανθρακικός της καρδιάς μου να συνεχίσει να μας χαρίζει συγκινήσεις και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, υποβάλλω την παραίτησή μου παραμένοντας πάντα κοντά στο Σύλλογο.

Με τιμή,

Κυρουβίδης Βασίλειος