Photos: 120 κλικ από το τουρνουά ακαδημιών «Ευ αγωνίζεσθαι» στην Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το τουρνουά «Ευ αγωνίζεσθαι» στην Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης, το οποίο ήταν αφιερωμένο στα παιδιά και είχε ως πρωταγωνιστές δέκα ακαδημίες ποδοσφαίρου από το νομό Έβρου.

Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες και οι εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις ήταν δύο πράγματα που βοήθησαν στο να γίνει η διοργάνωση ακόμα καλύτερη. Συνολικά, περισσότερα από 600 παιδάκια που ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο, ενώ υπήρχαν όλες οι ανέσεις καθώς και η απαραίτητη ιατρική περίθαλψη, με τις γυναίκες γιατρούς από τον Ερυθρό Σταυρό να παρέχουν τη βοήθεια τους όποτε χρειάστηκε.

Καππαδοκία, Μαΐστρος, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, Φέρες, Εθνικός, Απαλός – Ολυμπιακός, Ποντιακός, i-Soccer και Άλεξ βρέθηκαν στο γήπεδο και αναμετρήθηκαν για τα αθλητικά ιδεώδη και την αθλητική παιδεία, προσφέροντας χαρά και διασκέδαση μέσω του αθλήματος, στους εαυτούς τους και στους παρευρισκόμενους. Οι μικροί αθλητές δίδαξαν στους μεγάλους πως στον αθλητισμό δεν υπάρχει βία αλλά μόνο υγιής ανταγωνισμός. Οι κατηγορίες που συμμετείχαν ήταν Μπαμπίνι, Προ Τζούνιορ και Τζούνιορ.

Διοργανωτής ο Σύνδεσμος Προπονητών Ν. Έβρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου και ο ΑΟ Μαΐστρου καθώς φυσικά και η ΕΠΣ Θράκης, που εκπροσωπήθηκε μάλιστα από τον πρόεδρό της Χρήστο Καραβασίλη παρά το βεβαρημένο του πρόγραμμα (καθώς πλέον είναι και ταμίας της ΕΠΟ). Απολαύστε σε ένα photo story 120 εικόνων τις πολύ όμορφες φωτογραφίες της Παναγιώτας Τσικάκη, την οποία και ευχαριστούμε για την παραχώρηση του δικαιώματος να τις προβάλουμε και μέσω αυτών, να προβάλουμε την όμορφη αυτή διοργάνωση…