Ικανοποίηση στο νέο σύλλογο της Δόξας Σταυρούπολης για τις επιτυχίες ποδηλατών της

Με επιτυχία στέφθηκε η αποστολή της Δόξας Σταυρούπολης στο διήμερο πρωτάθλημα ποδηλασίας Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Θράκη.

Την πρώτη μέρα στο αγώνισμα ατομικής χρονομέτρησης υπήρξαν επτά συμμετοχές με καλές επιδόσεις σε τρεις κατηγορίες, εφήβων(με τον Σ. Καραμπατζάκη), ανδρών (με τους Η. Γιάνναρο, Σ. Αγγελούδη και Β. Γιάνναρο) και Μάστερ (με τους Κ. Λαμπρινό και Νικηφόρο Νεραντζίδη). Μάλιστα,  ο τελευταίος κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία μάστερ +50 .

Την δεύτερη μέρα στο αγώνισμα αντοχής είχαμε επτά συμμετοχές στην κατηγορία εφήβων (με τον Μ. Σαρίκο) στην κατηγορία ανδρών (με τους Ε. Αδρεανίδη και Τ. Σαμουηλίδη) και στην κατηγορία Μάστερ (με τους Κ. Λαμπρίνο, Π. Σαρίκο και Ν. Νερανζίδη)  όπου κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία +50.

Τέλος, την 1η θέση και πρωταθλητής Βορείου Ελλάδος στην δύσκολη κατηγορία +40 αναδείχθηκε ο Σταύρος Παπαδόπουλος. “Δικαιώθηκαν οι κόποι και οι προσπάθειες όλων των αθλητών του νέου συλλόγου μας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ξανθιώτικη ομάδα της Δόξα Σταυρούπολης.