Από τη Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης το ένα από τα πέντε μέλη του νέου ΤΑΑ Εθνικός

Η απόφαση να διαθέσει ένα μέλος της το οποίο θα συμμετάσχει στο νέο πενταμελές διοικητικό σχήμα του Τμήματος Αμειβομένων Αθλητών Πετοσφαίρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ξεχωρίζει από αυτές που ελήφθησαν στην Γενική Συνέλευση της περασμένης εβδομάδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης συνήλθε την περασμένη εβδομάδα και μεταξύ άλλων ικανοποίησε σχετικό αίτημα του ΜΓΣ Εθνικός. Πρόκειται βέβαια για απόφαση που γεννά ερωτηματικά, αφού υποτίθεται ότι η Λέσχη έχει θεσπιστεί για να ενσωματώσει όλον τον κόσμο του βόλεϊ της περιοχής, άρα εξορισμού στις τάξεις της περιλαμβάνονταν (ή θα όφειλαν να περιλαμβάνονται) και τα μέλη των εκάστοτε διοικήσεων του ΤΑΑ Εθνικός.

Κατά τα άλλα, αποφασίστηκε οι εκλογές της Λέσχης να διεξαχθούν στις 27 Μαΐου ενώ συζητήθηκε και η πολύ αξιέπαινη πρωτοβουλία της διοργάνωσης του τουρνουά για μαθητές δημοτικών σχολίων “Ο Φάρος του Βόλεϊ”.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015 ήταν :

1. Προκήρυξη Εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Λέσχης στις 27 Μαΐου 2015.
2. Ικανοποίηση του αιτήματος του Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης για τη συμμετοχή ενός μέλους της Λέσχης στο Δ.Σ. του νέου Τ.Α.Α.του Εθνικού.
3. Διοργάνωση του 4ου Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ ”Ο ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ” για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού Σχολείου στο Δημοτικό Στάδιο ”Φώτης Κοσμάς” τη Τετάρτη 20 Μαΐου 2015.