Όσα έγιναν στη νίκη του Νέστου επί του Αβάτου στην πρεμιέρα των μπαράζ

Με το δεξί ξεκίνησε ο Νέστος Χρυσούπολης τις υποχρεώσεις του στο μίνι πρωτάθλημα μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδο στην Γ’ Εθνική επικρατώντας με 0-2 μέσα στην Φελώνη επι του Άρη Αβάτου.

Με εξαιρετικό καιρό και πάρα πολύ κόσμο στο γήπεδο της Φελώνης άνοιξε η αυλαία των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Η ομάδα του Νέστου μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 2’ δημιούργησε την πρώτη επικίνδυνη κατάσταση στην εστία του Χατζηγεωργίου με τον Μπουλγκούρα να κάνει την σέντρα αλλά η κεφαλιά του Μαχαιρούδη πέρασε άουτ. Στο 37’, και αφού νωρίτερα ο Μαχαιρούδης είδε την κεφαλιά του να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα του Αβάτου, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν μετά την σέντρα από τα δεξιά του Στέρεφ ο Μαχαιρούδης έπιασε την κεφαλιά που κατέληξε στην δεξιά γωνιά του τέρματος του Άρη. Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν και να φέρουν το ματς στα ίσια χωρίς να καταφέρουν ωστόσο να απειλήσουν ουσιαστικά τον Καραβελίδη.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με αρκετά δυνατές μονομαχίες και ελάχιστες φάσεις από τις δύο εστίες. Η φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 80’ όταν το φάουλ που κέρδισε οριακά με την περιοχή ο Χριστοφορίδης έφερε διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων που θεώρησαν πως η παράβαση έγινε εντός περιοχής, με τον Μαλούτα να δίνει φάουλ εκτός. Στο 89’ ο Ξανθιώτης μέσος του Νέστου Χρυσούπολης Τάσος Δεσύλλας με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Χατζηγεωργίου και εν συνεχεία στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 0-2.

Παρά την ήττα στο Άβατο υπήρχε ικανοποίηση για την προσπάθεια των παικτών, αυτό που ωστόσο προβληματίζει τον προπονητή του Άρη Χρήστο Σαμαρά ήταν οι δύο αναγκαστικές αλλαγές και η κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών του Μπάμπη Κυριαζίδη και Βαγγέλη Καρασερίδη με την συμμετοχή τους στο παιχνίδι της Τετάρτης με το Διδυμότειχο στον Έβρο να κρίνεται αμφίβολη.

Από την άλλη πλευρά απόλυτη ικανοποίηση επικρατούσε στον Νέστο για το ιδανικό ξεκίνημα των μπαράζ, και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Τετάρτης με τους Προσκυνητές στην Χρυσούπολη οπού θέλουν να ντουμπλάρουν τις νίκες και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την επιστροφή τους στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Πολύ καλή η διαιτησία του Δημήτρη Μαλούτα από την Ημαθία, ενώ χωρίς λάθη ολοκλήρωσαν το ματς οι βοηθοί του Στέφανος Παρασίου(Ημαθίας) και Πέτρο Πατρά απο την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Χρήστος Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Βασιλειάδης Γ., Καρασερίδης(70’ λ.τρ. Βασιλειάδης Χ.), Κοντομιχάλης(58’ Βασιλειάδης Γ.(Τζοτζος)), Μπαϊρακταρίδης, Σουκρήογλου Σουκρή, Σαρηγιαννίδης, Παρσαντανιάν, Κυριαζίδης(45’ λ.τρ. Γιαννακούδης), Λαζαρίδης, Χριστοφορίδης

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Καραβελίδης, Στέρεφ, Μπουλγκούρας(83’ Γαμβρέλης), Σιαματάς, Παυλακάκης, Παπαδάτος, Χασάνογλου, Γκατζολάρι, Μαχαιρούδης(70’ Ζγκούρη), Κούτεφ, Τσέκος(60’ Δεσύλλας)

 

Θα ακολουθήσει σε επόμενη ανάρτηση πλήρες φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ TO LIVE ΤΟΥ THRAKISPORS ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΣΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.