Γ’ Εθνική: Κρίσιμη έξοδος Εθνικού στην Ελευθερούπολη και μεγάλα ματς για την άνοδο (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Στην Ελευθερούπολη ταξιδεύει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης το απόγευμα για την 29η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, προκειμένου απέναντι στον τοπικό Ορφέα να διεκδικήσει τη νίκη που θα σημάνει την παραμονή του στην κατηγορία.

Κάτι τέτοιο θα εξασφαλιστεί αν κερδίσει ο Εθνικός, αλλά μπορεί να συμβεί και αν… χάσει. Η διαφορά με τον Άρη Ακροποτάμου που αυτή τη στιγμή υποβιβάζεται είναι στους 4 βαθμούς και αν παραμείνει εκεί ή έστω στους τρεις (δηλαδή αν δεν κερδίσει η καβαλιώτικη ομάδα), τότε ο Εθνικός θα εξασφαλίσει από σήμερα την παραμονή του.

Κάτι αντίστοιχο άλλωστε έχει πετύχει η άλλη ομάδα του Έβρου, το Σουφλί, που πριν την έναρξη αυτής της αγωνιστικής είναι ισόβαθμο με τον Εθνικό αλλά θα πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον αγώνα με την Καστοριά που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, φτάνοντας στο μαξιλάρι των 37 πόντων.

Αρκετά κρίσιμη όμως είναι η ημέρα και για την κορυφή. Τρεις ομάδες μάχονται για τη μία προνομιούχο θέση (κάποιοι λένε ότι μπορεί να δοθεί και δεύτερη, αλλά κανείς δεν το επιβεβαιώνει) και από αυτές οι δύο παίζουν μεταξύ τους.

Ο λόγος για Άρη και Καβάλα, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές του και τους γηπεδούχους να έχουν το αυτί στο τρανζίστορ για το ματς του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού με τον Εθνικό Αγιονερίου στο Κιλκίς.

Ενημέρωση για το παιχνίδι Ορφέα Ελευθερούπολης – Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλά και για την εξέλιξη σε όλους τους αγώνες της αγωνιστικής θα υπάρχει μέσα από το καθιερωμένο πλέον LIVE του ThrakiSportS, από τις πέντε το απόγευμα.

 

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΙΜΗΣ 29ης ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 28 ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ