Σε τουρνουά στο Κουσάντασι της Τουρκίας βρέθηκαν οι παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής

Σε τουρνουά 12 ομάδων στο Κουσαντασι στην Μικρά Ασία έλαβαν μέρος την περασμένη εβδομάδα οι παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής.

Η αποστολή μαζί με την ομάδα (14 παίχτες)  περιελάμβανε 44 άτομα και έπαιξε σε αγώνες σε ένα από τα φημισμένα τουριστικά θέρετρα της Τουρκίας, στο Κουσάντασι, ενώ ταυτόχρονα περιηγήθηκε στην αρχαία Έφεσο, στη Σμύρνη και στο Ασκληπιείο στην αρχαία Πέργαμο.

Συγκεκριμένα, η ομάδα παρατάχθηκε με μόλις 14 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι δύο ήταν τερματοφύλακες και ήταν οι Κατράνης, Καρακατσάνης, Χαλήτ, Δεμερτζής, Καρβουνιάρης, Μαρνάρης, Γ. Μηλιατζόπουλος Σιακήρ Οσμάν, Π. Μηλιατζόπουλος, Βουλγαρίδης, Μελέγκος. Έπαιξαν και οι Ψημενίδης, Βαρένας, Κιουτσούκ Ισμαήλ.

Στο Κουσάντασι η ΑΕ Κομοτηνής αντιμετώπισε τις ομάδες Γκιουζελμπαχτσέ, Σαρουχανλί και Μποστανλί, οι οποίες απαρτίζονταν από παίκτες 40-45 ετών. Σε επίσημη δεξίωση έγιναν οι απονομές αναμνηστικών πλακετών στις συμμετέχουσες ομάδες και κυπέλλων στις τρεις πρώτες ομάδες του τουρνουά από τον δήμαρχο του Κουσάντασι. Ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών μεταλλίων και διαφημιστικού υλικού προβολής του Δήμου Κομοτηνής και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Για την ιστορία νικήτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η ομάδα Μποστανλί που νίκησε στον τελικό την Γκιουζέλμπαχτσέ, δηλαδή έφτασαν στον τελικό του τουρνουά των 12 ομάδων οι δύο από τις τρεις ομάδες που αντιμετώπισαν οι παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής.