Συγχαρητήρια από την ΑΕ Διδυμοτείχου στο Νέστο Χρυσούπολης

Σε μια κίνηση που είναι σίγουρα αξιέπαινη προχώρησε αργά το βράδυ η διοίκηση της πρωταθλήτριας ΕΠΣ Έβρου ΑΕ Διδυμοτείχου.

Με επιστολή της, που εστάλη και στο ThrakiSportS, συγχαίρει την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Οι δυο ομάδες, ως πρωταθλήτριες των ΕΠΣ Έβρου και Καβάλας, είναι αντίπαλες και θα μονομαχήσουν για τη μία όλη κι όλη θέση που οδηγεί στην Γ’ Εθνική.

Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τους ανθρώπους των Εβριτών να εκδώσουν συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τον μελλοντικό τους αντίπαλο.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕ Διδυμοτείχου είναι γραμμένη στην λίστα με τους κατόχους του συγκεκριμένου τροπαίου, καθώς ήταν η κυπελλούχος πριν 35 χρόνια.

Η ανακοίνωση, όπως εστάλη στο ThrakiSportS,  έχει ως εξής:

Η διοίκηση της Α.Ε.Διδυμοτειχου θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης για την άξια κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας καθώς είναι η 5η μόλις ομάδα από την βόρεια Ελλάδα που το καταφέρνει αυτό μετά την Α.Ε.Διδυμοτείχου, Πανδραμαικό,Ορφάνι Καβάλας και Ασπίδα Ξάνθης. Με εκτίμηση το Δ.Σ.