Αντίδραση από Διδυμότειχο στη μεταφορά του ματς με Προσκυνητές το Σάββατο

Άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης της ΑΕ Διδυμοτείχου στις πληροφορίες που μετέφερε το ThrakiSportS για το αίτημα που έχει γίνει από την Δόξα Προσκυνητών για αλλαγή κατά 24 ώρες του μεταξύ των δύο ομαδων αγώνα της πρεμιέρας των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Όπως μετέφερε νωρίτερα το ThrakiSportS, η Δόξα Προσκυνητών ζήτησε το ματς με την ΑΕΔ να γίνει Σάββατο, γιατί την Κυριακή ως γνωστόν διεξάγεται ο νυν υπέρ πάντων αγώνας του Πανθρακικού με την Ξάνθη και αν συμπέσουν τα δυο ματς, είναι προφανές ότι όλος ο κόσμος θα προτιμήσει αυτό της Super League.

Ωστόσο από την ΑΕ Διδυμοτείχου διαμαρτύρονται για μια τέτοια αλλαγή, καθώς διευκρινίζουν ότι η ομάδα τους αποτελείται από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, πολλοί από τους οποίους εργάζονται τα Σάββατα και κατά συνέπεια δεν μπορούν τελευταία στιγμή να εξασφαλίσουν άδεια για να πάνε να παίξουν μπάλα στην Κομοτηνή.

Επιπλέον, μέλος της διοίκησης της ΑΕ Διδυμοτείχου που αμέσως επικοινώνησε με το ThrakiSportS, εξέφρασε παράπονα για το γεγονός ότι δεν ζητήθηκε ποτέ από την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Έβρου η συγκατάθεση για μια τέτοια αλλαγή και το αίτημα της Δόξας Προσκυνητών έγινε γνωστό τυχαία λίγες ώρες πριν την ανάρτηση του ThrakiSportS.

Το ίδιο πρόσωπο επισημαίνει ότι καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει από την ΕΠΟ για την ύπαρξη τέτοιου αιτήματος, ενώ προσθέτει ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να μην διευκολυνθεί από την ΑΕΔ η ομάδα των Προσκυνητών αλλά το συγκεκριμένο αίτημα δεν μπορεί να γίνει δεκτό, καθώς θα προκαλέσει ζημιά στην ομάδα του Διδυμοτείχου.

Το ζήτημα πλέον είναι τι θα αποφασίσει η ΕΠΟ, που έχει και την τελική αρμοδιότητα, καθώς φυσικά και στις αντιδράσεις που όπως φαίνεται θα υπάρξουν είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά…