ΕΠΣ Θράκης: Τεσσάρα της Δόξας Σώστη στο Κόσμιο στο φινάλε της Α1 Κατηγορίας. Η τελική βαθμολογία

Με την αναβληθείσα αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Κοσμίου και την Δόξα Σώστη, που δεν διεξήχθη το Σάββατο λόγω του βαρύτατου πένθους του προπονητή της Δόξας Κώστας Κατσαρίδη, έπεσε το απόγευμα της Δευτέρας η αυλαία στην Α1 Κατηγορία ΕΠΣ Θράκης.
Γι΄αυτόν τον λόγο, άλλωστε πριν, από το ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή από όλους που παραβρέθηκαν στο γήπεδο.
Η ομάδα της Δόξας Σώστη ήταν η νικήτρια και μάλιστα με το εμφατικό 0-4, με τους παίκτες της ομάδας να αφιερώνουν τη νίκη στον προπονητή τους.
Όπως αναφέρει το rodopisports, η ομάδα της Δόξας προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 3-0, με δυο γκολ του Φλέγγα και ένα του Καραπάτσιου. Στο δεύτερο μέρος το σκορ διευρύνθηκε με ένα όμορφο τέρμα του Μάναλη.
Από πλευράς Κοσμίου υπήρξαν κάποιες καλές στιγμές, όπως στο πρώτο ημίχρονο ένα σουτ του Αθανασίου που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Αϊβάζης): Δαλδογιάννης, Αρβανιτίδης (Ευαγγέλου), Κυπιρτόγλου, Ταμάμης, Βοργιατζίδης, Αθανασίου, Ζαχαρόπουλος, Μόσχος, Γκόγκος, Ταβασίδης, Ξενάκης
ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Κατσαρίδης): Δημόπουλος, Ζέρβας, Λαμούρης (Τέγιος), Λάβδας, Τσορπίδης, Βαγενάς   (Χατζηισαάκ), Καλοδημίδης, Γεωργόπουλος, Φλέγγας, Καραπάτσιος
Η τελική βαθμολογία
1. Δόξα Προσκυνητών 70
—————————
2. ΑΟ Φιλία 63
3. ΠΑΟΚ Κοσμίου 44
4. Άγιοι Θεόδωροι 44
5. Δόξα Σώστη 44
6. Ελπίδα Σαπών 39