Γιούχα και… μουρμούρες στη Βέροια για την ήττα από τον Πανθρακικό

Πηγαδάκια έξω από το γήπεδο της Βέροιας σχηματίστηκαν αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα, με τους φίλους της Βέροιας να είναι εξοργισμένοι με τους παίχτες της ομάδας και κύριους αποδέκτες τους μεγαλομετόχους, νυν και πρώην, Καρυπίδη και Αρβανιτίδη.

Μάλιστα ο δεύτερος συνομιλούσε πολύ ώρα μαζί τους προσπαθώντας να τους ηρεμήσει λέγοντας τους πως τελικά ανεξάρτητα της ήττας από τον Πανθρακικό, η Βέροια σώθηκε και μαθηματικά παίζοντας παράλληλα και όμορφο ποδόσφαιρο με τους ικανότατους ξένους και έλληνες πάιχτες που αποκτήθηκαν από την προηγούμενη και τη νυν διοίκηση.

Παρών στη συνομιλία ο πρώην προπονητής της Βέροιας του Αιγάλεω και του Άρη Γιώργος Χατζάρας, ενώ εντύπωση προκάλεσε ο θερμός εναγκαλισμός του με τον διαιτητή Σταύρο Μάνταλο και τον τέταρτο διαιτητή, γεγονός που σχολιάστηκε από τους συνομιλητές του.

Οι φίλαθλοι της Βέροιας κατά την διάρκεια του αγώνα παρόλο η πλειοψηφία επιθυμούσε ήττα του Λεβαδειακού στην Τούμπα και υποβιβασμό του… Κομπότη, σταδιακά κάποιοι έβριζαν τη Θράκη και τον Πανθρακικό, θεωρώντας πως πέρυσι ο Πανθρακικός ήθελε να ρίξει τη Βέροια έναντι του Απόλλωνα μετά την εντός έδρας ήττα του με 2-3 από την “ελαφρα ταξιαρχία” δυο αγώνες πριν το τέλος. Τελικά θυμίζουμε ότι έπεσε ο Απόλλων με 36 βαθμούς ενώ Βέροια, Πλατανιάς και Ξάνθη ισοβάθμησαν πέρυσι στους 38 (με την τελευταία να σώζεται σε αγώνα μπαραζ με τον Ολυμπιακό Βόλου).