Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην λευκή ισοπαλία ανάμεσα στον Εθνικό και τη Θύελλα Φιλώτα

Ο Εθνικός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Θύελλα Φιλώτα, στα πλαίσια της 28ης χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να “κλειδώσει” από σήμερα την παραμονή του στην κατηγορία και πλέον η μάχη της παραμονής προμηνύεται ενδιαφέρουσα μέχρι το τέλος, αρχής γενομένης τον αγώνα με τον Αρη.

Αμφότερες οι ομάδες πήραν από έναν βαθμό αλλά δεν απομακρύνθηκαν αρκετά από την «επικίνδυνη» ζώνη όπως ήταν ο στόχος τους. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά υποτονικό, καθώς οι δύο ομάδες δεν απείλησαν τα αντίπαλα καρέ, καθώς αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου, προσπαθώντας να απειλήσουν από στημένες φάσεις, με τον Εθνικό να απειλέι να στο 18’ με τον Φλώρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δική τους καλή στιγμή στο 34’ με τον Μισαηλίδη.

Στο δεύτερο μέρος  οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 48′, όπου οι παίκτες της Θύελλας Φιλώτα πραγματοποίησαν αλλεπάλληλα λάθη και ενώ η μπάλα έπαιρνε το δρόμο προς τα δίχτυα, τελικά η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τους φιλοξενούμενους σε κόρνερ. Ο Ελληνίδης απείλησε για τους Εβρίτες στο 57′, με το σουτ του όμως να μπλοκάρει ο 16χρονος Στεργιάκης. Στο 68′ έγινε η φάση που σημάδεψε αναμφίβολα το αγώνα, μιας και η ομάδα από τη Φλώρινα έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκε ο Χάρης Σιδηρόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο μέσα στην αντίπαλη περιοχή (η πρώτη είχε δοθεί στον παίκτη της Θύελλας για σκληρό μαρκάρισμα σε παίκτη του Εθνικού). Όμως οι Θρακιώτες δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα για πάνω από 20′ λεπτά, χάνοντας δύο καλές φάσεις, στο 83′ ο Γκαϊδατζής εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Β. Τραϊανόπουλος): Συριτούδης, Αμπραχαμιάν,Κατρανίτσας, Δούπας, Μπαρμπαγιάννης, Ελληνίδης, Τορομανίδης (85’ Θεοδωράκης),Κοίλιαρης (80’ Μαμούτ), Γκαϊντατζής, Φλώρος, Αγγελακάκης (59’ Σιμιτσάκης)
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Στεργιάκης, Σιδηρόπουλος Γ., Κιοσκερίδης, Μπάμπαρης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης, Μουρατίδης (90’ Ανδρεάδης), Σιδηρόπουλος Χ., Χαϊτίδης. Θεοδουλίδης (89’ Βλαδίκας), Μαρκόπουλος.