Ο Λουτσέσκου μιλάει για την κάθοδο στη Λεωφόρο, την πρόκληση του κυπέλλου και το μέλλον του στην Ξάνθη

Με στόχο να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορει, θα αγωνιστεί η Skoda Ξάνθη στην Λεωφόρο, σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο προπονητής της Skoda Ξάνθης, μίλησε στην κάμερα του Novasport, για την αναμέτρηση με τους πράσινους.
«Θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Έχω δει αρκετά παιχνίδια τους. Ακόμη και όταν δεν βρίσκεται σε καλή μέρα κάνουν ότι μπορούν».
Για το επιθετικό στυλ της ομάδας σχολίασε: «Προσπαθούμε να παίζουμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Σε κάποια παιχνίδια ο αντίπαλος μας επιτρέπει να παίζουμε επιθετικά. Άλλες φορές μας αναγκάζει να γυρίζουμε πίσω. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να απολαύουμε το παιχνίδι».
Για τους στόχους της ομάδας και τον στόχο των πλέι οφ: «Πριν έξι μήνες με ρωτάγατε, αν σωθούμε. Τώρα είμαστε 90 λεπτά μακριά από τον τελικό του κυπέλλου, τον πρώτο τελικό της ιστορίας της ομάδας. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να απολαμβάνουμε κάθε παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Για την ήττα, από τον Εργοτέλη είπε: «Είμαστε απογοητευμένοι, για την εμφάνιση και λιγότερο για το αποτέλεσμα, από τον Εργοτέλη, γιατί έχουμε μάθει να βελτιωνόμαστε. Ήταν ένα σκληρό μάθημα για εμάς αλλά από τέτοιες καταστάσεις μπορείς να βελτιωθείς».
Για την επόμενη χρονιά: «Όταν ήρθα εδώ, υπέγραψε ένα συμβόλαιο που έχει ισχύει και για τον επόμενο χρόνο, οπότε δεν έχω να σχολιάσω κάτι για όσα γράφονται περί ανανέωσης όπως και δεν έχω κάνει σχόλιο για το θέμα πουθενά μέχρι τώρα».