Γ’ Εθνική: Σοβαρό ενδεχόμενο μετάθεσης των αγώνων Αρη-Εβρου Σουφλίου και Εθνικου-Θύελλας Φιλώτα

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να διεξαχθούν Σάββατο τα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Αιτία; Το ξεκίνημα των αγώνων της Football League την Κυριακή και οι πολλοί αγώνες που μαζεύονται στην Θεσσαλονίκη.
Ο Ηρακλής θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ την πρώτη αγωνιστική την Κυριακή στις 18.00 στο Καυτανζόγλειο. Τρεις ώρες νωρίτερα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τα Γιάννενα στις 15.00 για το πρωτάθλημα της Super League.
Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν, όπως συνέβη και πριν από δύο εβδομάδες, να μεταφέρει το παιχνίδι του Αρη με τον Έβρο Σουφλίου (που καταρχήν είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 της Κυριακής) κατά μία ημέρα νωρίτερα, για το Σάββατο.
Μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζουν “δεδομένο ότι η Αστυνομία δεν θέλει τρία παιχνίδια μέσα σε τρεις ώρες σε τόση κοντινή απόσταση και τη…νύφη θα την πληρώσει και πάλι ο Αρης καθώς αγωνίζεται στην χαμηλότερη κατηγορία”.
Μάλιστα επισημαίνεται ότι για λόγους ισονομίας, καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, είναι πολύ πιθανόν, όπως και πριν δύο εβδομάδες να μεταφερθεί ολόκληρη η αγωνιστική για το Σάββατο με την απόφαση να λαμβάνεται από την ΕΠΟ την Τετάρτη.
Υπενθυμίζεται ότι η έτερη ομάδα του Έβρου, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αγωνίζεται εντός έδρας με την Θύελλα Φιλώτα σε ένα παιχνίδι όπου θέλει απαραίτητα τη νίκη για να “καθαρίσει την μπουγάδα” της παραμονής…