Απέκτησε γιο την ώρα που αγωνιζόταν στην αναμέτρηση Ξάνθη – Εργοτέλης στα Πηγάδια

Ενώ γινόταν το ματς του Εργοτέλη με την Ξάνθη στα Πηγάδια, η σύζυγος του τερματοφύλακα της κρητικής ομάδας Μπόγιαν Σαράνοφ έφερνε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Μπόγιαν Σαράνοφ υπερασπιζόταν το Σάββατο (18/4) την εστία του Εργοτέλη στο ματς με την Ξάνθη και την ίδια ώρα η σύζυγός του γεννούσε τον γιο τους. Η Ιβάνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδάκι και η ΠΑΕ έσπευσε να γνωστοποιήσει το γεγονός, ευχόμενη ”υγεία, καλοτυχία και καλή ανατροφή”.

Από εκεί και πέρα, ο Εργοτέλης έκανε μεν την υπέρβαση απέναντι στην Ξάνθη (0-1), αλλά η νίκη του Πανθρακικού κόντρα στον Παναθηναϊκό την επόμενη μέρα, λίγα χιλιόμετρα πιο ανατολικά από την Ξάνθη, απογοήτευσε τις τάξεις της ομάδας.

Η μεγάλη επιτυχία του Εργοτέλη να επικρατήσει της Ξάνθης στα Πηγάδια ανέβασε το ηθικό της ομάδας του Ηρακλείου, που συνέχισε να πιστεύει στο θαύμα της παραμονής. Το τρίποντο του Πανθρακικού σε βάρος του Παναθηναϊκού, ωστόσο, σκόρπισε απογοήτευση στους Κρητικούς, που είναι στο -6 από Λεβαδειακό, Πλατανιά και Πανθρακικό.

Ήρθε πλέον και η νίκη της Βέροιας για να φτάσει η διαφορά στο +9 τρεις στροφές πριν το τέλος. Την Δευτέρα οι παίκτες είχαν ρεπό και μπαίνουν από το απόγευμα της Τρίτης στην προετοιμασία για τους αγώνες του επόμενου Σαββατοκύριακου, μετά από την πρωινή προπόνηση – αποθεραπεία της Κυριακής.