Παρέμβαση Ιπποκράτη Δήμητσα για τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στον Εθνικό

Με ανάρτησή του στο facebook ο Ιπποκράτης Δήμιτσας, προπονητής της γυναικείας ομάδας της Νίκης Αλεξανδρούπολης που έχει αγωνιστεί ως παίκτης στον Εθνικό αλλά τα τελευταία χρόνια και ως βοηθός προπονητή και επίσημος στατιστικολόγος της ομάδας, παρενέβη στις τελευταίες εξελίξεις στο ΤΑΑ Εθνικός.
Αναλυτικά έγραψε σε σχέση με τα τελευταία γεγονότα, καταφερόμενος ευθέως κατά της διοίκησης:

Αποδεικνυεται για ακομη μια χρονια αυτο που λεω τα τελευταια χρονια.
Αγωνιστικα ειμαστε ετοιμοι να παρουμε πρωταθλημα γιατι υπαρχουν οι ανθρωποι και οι γνωσεις γι αυτο. Διοικητικα δεν ειμαστε για πουθενα.
Και επιτρεψτε μου να το λεω γιατι υπηρετησα και απο τα δυο ποστα αυτη την ομαδα.
Οσο για το μελλον ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ειναι η λεξη κλειδι.
Να καταλαβουμε που ειμαστε και τι πρεπει να γινει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιπποκράτης Δήμιτσας, που προφανώς είναι εξίσου απλήρωτος όπως και οι παίκτες, απείχε από την κάλυψη των στατιστικών της αναμέτρησης του Εθνικού με τον Παμβοχαϊκό που διεξήχθη την Μεγάλη Τετάρτη, με αποτέλεσμα η ίδια η ΕΣΑΠ να βγάλει στην… σέντρα το ΤΑΑ Εθνικός και να αναφέρει ότι με δική του ευθύνη δεν υπήρξαν στατιστικά από την αναμέτρηση.
Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε ότι παρά την μη καλυτέρευση της κατάστασης, στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου ανάμεσα στον Εθνικό και την Κηφισιά υπήρξε κανονικά στατιστική κάλυψη, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο.
Στην φωτογραφία αρχείου, έναν χρόνο πριν, ο Ιπποκράτης Δήμητσας στο βάθος, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στα γραφεία του Εθνικού, όταν είχε πάει με τον υποψήφιο δήμαρχο Παύλο Μιχαηλίδη για συνάντηση με την διοίκηση του Ερασιτέχνη – σε μια εποχή που τίποτα δεν προμήνυε αυτές τις δραματικές εξελίξεις και ο ΜΓΣ εμφανιζόταν ως παράγοντας των δημοτικών εκλογών…