Χάνει τα δύο από τα τρία κρίσιμα τελευταία ματς του Πανθρακικού ο Εμπό!

Με δύο πολύ σημαντικά προβλήματα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης ο Πανθρακικός, καθώς μετά τον Αλφρέντο Μεχία δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους Αρκάδες και ο Πάπε Εμπό.

Ο
Πανθρακικός συνεχίζει την προετοιμασία του, ενόψει του παιχνιδιού της προσεχούς
Κυριακής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, για την
32η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα της Κομοτηνής προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου. Ο Μάνουελ Ρόκα με ικανοποίηση είδε για ακόμη μια ημέρα όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά, πλην βεβαίως του Αντώνη Λαδάκη, ο οποίος συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα για την αποκατάστασή του τραυματισμού του. Εξάλλου, στο κανονικό πρόγραμμα έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες κι ο Σοφιάν Σερφά, έχοντας ξεπεράσει πλέον το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε για μεγάλο διάστημα.

Πάντως, ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αλφρέντο Μεχία και Πάπε Εμπό. Ο πρώτος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό κι έτσι θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, ενώ ο δεύτερος στο ίδιο ματς συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία των δύο αγωνιστικών στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης (32η αγωνιστική) και Skoda Ξάνθη (34η αγωνιστική). Αντίθετα θα είναι κανονικά στη διάθεση του Μάνουελ Ρόκα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια (33η αγωνιστική).

Όσον αφορά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, αυτή άρχισε με το καθιερωμένο ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με τους ποδοσφαιριστές στη συνέχεια να δουλεύουν κυρίως στην αμυντική τακτική και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί και πάλι πρωί.