Βγήκε μπροστά ως αρχηγός ο Ανέστης Δαλακούρας: “Ζητάμε εξηγήσεις από τη διοίκηση του Εθνικού”

Ο αρχηγός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ίσως το πολυτιμότερο “περιουσιακό στοιχείο” που διαθέτει αυτή τη στιγμή ο σύλλογος, για να μιλάμε με την γλώσσα που προφανώς τον βλέπουν κάποιοι, βγήκε μπροστά και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Καταφέρθηκε ευθέως εναντίον της διοίκησης, την οποία καλεί να έρθει έστω και τώρα να δώσει εξηγήσεις στους παίκτες και ένα χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των δεδουλευμένων. Μίλησε στον Δημήτρη Κολιό με την γλώσσα της ειλικρίνειας, προσπαθώντας όσο μπορούσε να κρατήσει και τις ισορροπίες, τιμώντας την φανέλα του συλλόγου από τον οποίο αναδείχθηκε.
Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Εθνικού και μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανέστης Δαλακούρας (δική μας η επιμέλεια της απομαγνητοφώνισης και παρακάτω υπάρχει και το ακριβές ηχητικό από τον Maximum):
“Τον Εθνικό αυτό το διάστημα τον απασχολούσαν πιο πολύ εξωαγωνιστικά ζητήματα παρά οι αγώνες και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο.
 
Εδώ και καιρό ακούγαμε υποσχέσεις, ότι έρχονται λεφτά, θα πάρουμε τα δεδουλευμένα μας αλλά ακούγαμε τα πάντα και έμεναν μόνο υποσχέσεις.
Κάτι έπρεπε να κάνουμε και μάλλον αργήσαμε και να το κάνουμε.
Με την διοίκηση δεν βρισκόμασταν και πολύ συχνά. Ακόμα και μετά την ανακοίνωση που βγάλαμε ότι είμαστε απλήρωτοι και δεν θα κάνουμε
προπονήσεις, από την διοίκηση δεν εμφανίστηκε κανείς να μας μιλήσει.
 
Εμείς θέλαμε να μπει δωρεάν ο κόσμος έστω στο τελευταίο παιχνίδι
γιατί ξέραμε την κατάστασή μας, ήμασταν απροπόνητοι, δεν άξιζε να πληρώσει κάποιος εισιτήριο και θέλαμε να μην απογοητευθεί ο κόσμος. 
 
Η απόφαση ήταν δική μας, δεν ήρθαμε σε επαφή με τη διοίκηση. Εμείς το βγάλαμε αυτό, κάποιοι στην συνέχεια το αναίρεσαν χωρίς να μας πουν τον λόγο. κατευθείαν βγάλανε αυτήν την ανακοίνωση.
 
Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στον Εθνικό. Είναι πολύ δύσκολα
τα πράγματα. Ελπίζω να φτιάξουνε και θυμίζω ότι έρχεται μια ακόμα πιο δύσκολη χρονιά. 
 
Ποιες είναι οι σχέσεις μας με την διοίκηση; Έχουμε όλη την καλή διάθεση, αλλά
αρκεί να έρθουν και να μιλήσουν με ειλικρίνεια.
 
Τελευταία φορά που πληρωθήκαμε ολόκληρο μισθό έχει πολύ
καιρό. Μέχρι  κάποιο διάστημα γίνονταν
πληρωμές, μετά έναντι και αυτό όχι πολλές φορές.
 
Πριν το ματς με την Κηφισιά δόθηκαν κάποια χρήματα σε
ορισμένους παίκτες και μόνο.

 

Δεν ξέρουμε γιατί έγινε αυτό και με ποια κριτήρια κάποιοι πήραν λεφτά και κάποιοι όχι. Εμείς προσπαθήσαμε να πάρουν και τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά δεν έγινε κάτι.
 
Τι θα έλεγα σήμερα στην διοίκηση; Να έρθει να μας δώσει κάποιες
εξηγήσεις…”
 
 
Ακούστε το ηχητικό με ένα κλικ ΕΔΩ