Διακόπτει τις επαφές με Εθνικό ο Τσιπίδης και περιμένει τις επόμενες κινήσεις της διοίκησης του

Σε διακοπή των διαπραγματεύσεων με το ΤΑΑ και τον ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης προχωρά από την Τετάρτη ο Απόστολος Τσιπίδης, σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ομίλου του.
Όπως αναφέρει, έχει πρόθεση να βοηθήσει τον σύλλογο, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα, αρκεί αυτό να είναι αμφίδρομο. Η δήλωση έρχεται λίγες ώρες μετά από αυτήν του Γραμματέα του ΤΑΑ Εθνικός Παύλου Μιχαηλίδη στο δελτίο ειδήσεων του ThrakiNet, ο οποίος επισήμανε ότι για την υπόθεση της συνεργασίας ή μη με τον Απ. Τσιπίδη την ευθύνη έχει αποκλειστικά ο Ερασιτέχνης  Εθνικός.

Η σχετική δήλωση που εστάλη στο ThrakiSportS αναφέρει:

Ο κ. Τσιπίδης καθώς και οι εταιρείες του, που βοήθησαν το τελευταίο διάστημα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ειδικά στο τμήμα βόλλεϊ, παύουν κάθε διαπραγμάτευση με το ΤΑΑ και τον Γυμναστικό Σύλλογο, με καταληκτική ημερομηνία την 22/04/2015, και επικεντρώνεται στην αναβάθμιση της Γυμναστικής Εταιρείας Αλεξανδρούπολης και το μέλλον της.

Περιμένουμε ήδη αρκετό καιρό να μας γνωστοποιηθούν τα χρέη του συλλόγου ώστε να ξέρουμε με τι παλεύουμε. Όταν γίνει πράξη αυτό, τότε ξαναμπαίνουμε στη συζήτηση διότι θέλουμε έναν υγιή Εθνικό, όπως είναι η ΓΕΑ.
Ευχαριστούμε το ΤΑΑ και τον Γυμναστικό και ευχόμαστε για μια φορά όλοι μαζί να θέλουμε το καλό του συλλόγου. Ήταν τιμή μας να βοηθήσουμε, όσο το επέτρεπαν οι καταστάσεις. Θέλουμε ακόμα περισσότερο, αρκεί να είναι αμφίδρομο.
Η ΓΕΑ περνάει σε νέα εποχή, και σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση.
 
Τσιπίδης Απόστολος