LIVE η Γ’ Εθνική: Πανσερραϊκός- Έβρος Σουφλίου και Αρναία- Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη των αναμετρήσεων των ομάδων της Θράκης για την 26η αγωνιστική του πρωταθληματος της Γ’ Εθνικής.

Σε λίγη ώρα ξεκινάνε οι αγώνες για την 26η αγωνιστική και το ThrakiSportS θα σας μεταφέρει την εξέλιξη των αγώνων.

Ωρα 16:00 Ο Εβρος Σουφλίου δοκιμάζεται χωρίς άγχος στην έδρα του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού του κομοτηναίου τεχνικού Κώστα Βασιλακάκη με τις δυο ομάδες να έχουν πολύ καλές σχέσεις όπως φαίνεται και από πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του Σουφλίου σε σερραϊκά μέσα.

Ωρα 16:01 Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, από την πλευρά του, δοκιμάζεται στην δυνατή έδρα της Αρναίας και με ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα θα καταδικάσει την ομάδα της Χαλκιδικής και θα διασφαλίσει ακόμα περισσότερο την δική του παραμονή.

Ωρα 16:04 Όπως κάθε φορά, οι αγώνες των δύο ομάδων της Θράκης και η εξέλιξη σε όλα τα ματς της Γ’ Εθνικής θα μεταδοθούν ζωντανά από το ThrakiSportS.

Ωρα 16:11 Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής
Πανσερραϊκός-Έβρος Σουφλίου, Απόλλων Αρναίας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Καβάλα, Θύελλα Φιλώτα-Άρης, Αναγέννηση Γιαννιτσών-Ορφέας Ελευθερούπολης, Δόξα Δράμας-Καμπανιακός και Ηρακλής Αμπελοκήπων-Εθνικός Αγιονερίου. Ο Αρης Ακροποτάμου πήρε ανευ αγώνος το τρίποντο στον αγώνα του με την Καστοριά που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Ωρα 16:14 Η βαθμολογία στη μάχη της παραμονής είναι η εξής: Έβρος Σουφλίου 34, Ηρακλής Αμπελοκήπων 33, Θύελλα Φιλώτα 33, Εθνικός Αλεξανδρούπολης 32, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 28, Άρης Ακροποτάμου (υπολογίζεται το 3-0 α.α. με Καστοριά) 28, Απόλλων Αρναίας 22.

Ωρα 16:19 Η μαχη στην κορυφή  είναι Πανσερραϊκός 59, Άρης Θεσσαλονίκης 58 , Καβάλα 58, Δόξα Δράμας 47

Ωρα 16:22 Στις Σέρρες οι ενδεκάδες
 Πανσερραϊκός (Κ.Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Δ.Τριανταφύλλου, Τσουκαλάς, Καψάλης, Σιάκκας, Κ.Τριανταφύλλου, Ρούτσης, Παπαστεργίου, Τάντιτς, Μουτεσίδης, Γκόγκας
Εβρος Σουφλίου (Β.Τσιομλεκίδης): Μπινόπουλος, Τσαπάνης, Λίτσιος, Κίτσος, Μπάμνιος, Ναθαναηλίδης, Δραγανίδης,Ευφραιμίδης,  Εμρέ, Μάτεφ, Αμέτ Ερκάν

Ωρα 16:25 Σε ένα ακόμα παιχνίδι του εθνικού  είναι δύσκολη η επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας

Ωρα 16:30 Ξεκίνησαν οι αγώνες στα περισσότερα γήπεδα της κατηγορίας

Ωρα 16:39 Γκολ στις Σέρρες για τον Πανσερραϊκό! Σκόρερ ο Παπαστεργίου. Από κόρνερ του Μουτεσίδη έχουμε γκολ με κεφαλιά για τον Παπαστεργίου. Πανσερραϊκός- Έβρος Σουφλίου 1-0

Ωρα 16:41 Στην Αρναία αν και δεν έχουμε νεότερη ενημέρωση σύμφωνα με πληροφορίες στο 10′ παραμένει το 0-0

Ωρα 16:45 Στις Σέρρες στο 15′ το σκορ παραμένει στο 1-0 με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για σκληρό παιχνίδι των εβριτών.

Ωρα 16:54 Στην Αρναία στο 23′ ο Εθνικός στέκεται καλά και δεν εχει απειληθεί από τον Απόλλωνα

Ωρα 16:59 Στις Σέρρες στο 29′ καλή ευκαιρία του Λίτσιου με κεφαλιά από κόρνερ του Εφραιμίδη.

Ωρα 17:05 Στα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε  Θύελλα Φιλώτα-Άρης 0-2, Αναγέννηση
Γιαννιτσών-Ορφέας Ελευθερούπολης 1-0
 
Ωρα 17:09 Στις Σέρρες στο 39′ καλή ευκαιρία του Πανσερραϊκού με τον Παπαστεργίου

Ωρα 17:17 Ημίχρονο στην Αρναία. Απόλλων Αρναίας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0

Ωρα 17:18 Στις Σέρρες στις καθυστερήσεις νεα καλή ευκαιρία του Πανσερραϊκού με τον Τάντιτς

Ωρα 17:20 Ημίχρονο και στις Σέρρες. Πανσερραϊκός- Έβρος Σουφλίου 1-0


Ωρα 17:35 Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου στους αγώνες

Ωρα 17:39  Γκοοοοοοοολ στην Χαλκιδική για τον Εθνικό. Σκόρερ ο Γκαϊδατζής που διαμορφώνει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το Απόλλων Αρναίας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-1

Ωρα 17:43 Στις Σέρρες, ευκαιρία στο 50ο λεπτό για τον Πανσερραϊκό με τον Γκαϊδαρτζή να πλασάρει και τον Μπινόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

Ωρα 17:50  Στις Σέρρες ευκαιρία για τον Εβρο Σουφλίου. Ο Ναθαναηλίδης μετά από φάουλ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, σούταρε ψηλά άουτ από το ύψος της περιοχής.

Ωρα 17:57  Στις Σέρρες μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσεραϊκό. Πάλι με τον Γκαϊδαρτζή που βρέθηκε στο 63′ μόνος απέναντι στον Μπινόπουλο αλλά πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα των Εβριτών.

Ωρα 18:01 Στην μάχη της κορυφής συνεχίζουν να κερδίζουν και οι Άρης και Καβάλα την Θύελλα Φιλώτα και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος αντίστοιχα.

Ωρα 18:05  Στην Χαλκιδική δεν υπάρχει νεώτερη ενημέρωση, λογικά παραμένει ο Εθνικός μπροστά στο σκορ μέσα στην Αρναία με το γκολ του Γκαϊδατζή.

Ωρα 18:11  Στις Σέρρες, δοκάρι για τους γηπεδούχους. Ο Τάντιτς σουράρει με φάλτσο έξω από την περιοχή, η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ.

Ωρα 18:15  Γκολ στην Χαλκιδική. Όπως ενημερωνόμαστε από την σελίδα του Εθνικού στο facebook, ισοφάρισε στο 85ο λεπτό η γηπεδούχος ομάδα. Απόλλων Αρναίας – Εθνικός 1-1


Ωρα 18:21  Τελικά αποτελέσματα σε Φλώρινα και Καβάλα. Θύελλα Φιλώτα – Άρης 0-2 και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Καβάλα 0-1

Ωρα 18:25  Τέλος του αγώνα στις Σέρρες. Δεν αλλάζει κάτι ως το τέλος. Τελικό αποτέλεσμα: Πανσερραϊκός – Έβρος Σουφλίου 1-0

Ωρα 18:27 Διαμαρτυρίες Εθνικού στην Αρναία στις καθυστερήσεις, ότι με ανύπαρκτο οφσάιντ κόπηκε τετατέτ του Αγγελακάκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ωρα 18:29  Τέλος του αγώνα λοιπόν και στην Χαλκιδική. Ισοπαλία στο τέλος, μάλλον καταδικαστική για τους γηπεδούχους, πολύτιμος βαθμός για τους φιλοξενούμενους που δικαιούνταν τη νίκη. Απόλλων Αρναίας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1