Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Έβρο Σουφλίου

Φυσιολογική και εντός προγράμματος ήττα γνώρισε ο Έβρος Σουφλίου στις Σέρρες από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, που επικράτησε με το… φτωχό 1-0 και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις στροφές πριν το τέλος, με έναν βαθμό διαφορά από  Άρη και Καβάλα!
Ο αγώνας κρίθηκε από ένα τέρμα του Παπαστεργίου στο 7ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουτεσίδη. Είχε προηγηθεί στο 5′ σέντρα του Τάντιτς και κεφαλιά του Μουτεσίδη που απόκρουσε ενστικτωδώς ο Μπινόπουλος.

Η ομάδα της Θράκης είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, όπως στο 29΄ με εκτέλεση φάουλ του Ευφραιμίδη και κεφαλιά του Λίτσου που έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Όμως τις πιο κλασικές ευκαιρίες τις έχασε ο Πανσερραϊκός για να κάνει το 2-0. Όπως στο 38′ με τον Παπαστεργίου από την μικρή περιοχή, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Τάντιτς που δέχτηκε πάσα με τακουνάκι, στο 64′ με το τετατέτ του Γαϊδαρτζή και στο 77′ με κεφαλιά του Γκόγκα. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είχαμε σωτήριες επεμβάσεις από τον Μπινόπουλο.
Η πιο μεγάλη όμως ευκαιρία για τον πανσερραϊκό ώστε να κλειδώσει την νίκη ήρθε στο 81′, με τον Τάντιτς σουτάρει με φάλτσο έξω από την περιοχή και τη μπάλα να κοντράρει κάπου και να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, καταλήγοντας κόρνερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα υπήρξαν εντάσεις με διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για το σκληρό παιχνίδι από τους φιλοξενούμενους.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ.Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Δ.Τριανταφύλλου, Τσουκαλάς(57΄ λ.τ Ναουμτσέφσκι)(88΄ Τσιμίκας), Καψάλης, Σιάκκας, Κ.Τριανταφύλλου, Ρούτσης, Παπαστεργίου(38΄ λ.τ Γαϊδαρτζής), Τάντιτς, Μουτεσίδης, Γκόγκας
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Β.Τσιομλεκίδης): Μπινόπουλος, Κίτσος, Μπάμιος, Λίτσος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Εμρέ, Ευφραιμίδης(59΄ Τοπούζης), Ερκάν(69΄ Αντωνιάδης), Ναθαναμλίδης(80΄ Γαβανάς), Μάτεφ