Με το αριστερό στα προκριματικά του Πανελληνίου οι κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης

Δεν τα κατάφερε στην πρώτη αγωνιστική για τα προκριματικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κορασίδων η Ασπίδα Ξάνθης, αφού στο κλειστό γυμναστήριο της Σταυρούπολης ηττήθηκαν στο τέλος από τα Μουδανιά με 54-53, αν και στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ.


Η Ασπίδα και τα Μουδανιά μπήκαν δυνατά στον αγώνα, με αρκετή ευστοχία όπως μαρτυράει το 25-19 στο δεκάλεπτο για τα κορίτσια από τη Χαλκιδική. Τα κορίτσια του Νεδήμ με εκπληκτική άμυνα και ευστοχία στην επίθεση έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενα με εννιά πόντους και επιμέρους σκορ στο δεύτερο δεκάλεπτο 6-21 προηγούμενα με 31-40.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι ομάδες ήταν άστοχες εξαιτίας της νευρικότητάς τους και το τρίτο δεκάλεπτο εκλεισε στους επτά για την Ασπίδα με 39-46. Τίποτα δεν έδειχνε ότι η ομάδα της Χαλκιδικής θα έκανε την ολική ανατροπή, αφού η Ασπίδα έπαθε μλακ αουτ στο τελευταίο δεκάλεπτο πετυχαίνοντας μόλις επτά πόντους και ηττήθηκε με 54-53 από τα μαχητικά Μουδανιά. Πλέον η Ασπίδα στρέφει την προσοχή της στον αγώνα της Πέμπτης με τους Τιτάνες Παλαμά.

Δεκάλεπτα: 25-19, 31-40, 39-46, 54-53

Ασπίδα (Νεδήμ): Μεχμετ Ουστα 19 (4), Κουτρουβέλη 6, Βουδούρη 3 (1), Χαλκίδου, Μαμαλιγκατζή 18, Αχμετογλου, Ε. Αραμπατζη 6. Ζ. Αραμπατζή, Χατζηχαλήλ 2, Σουλειμάν, Παυλάκη