Πρόβλημα (ξανά) με την αδειοδότηση του Πανθρακικού, θετική εισήγηση για την Ξάνθη

Αρνητική φέρεται να ήταν  η εισήγηση του διευθυντή του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ για την ΠΑΕ Πανθρακικός και άλλες πέντε ΠΑΕ. Αντιθέτως, θετική είναι η εισήγησή του για την Ξάνθη.
Την Πέμπτη 16/4 ολοκληρώθηκε η διαδικασία αδειοδότησης των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Συνολικά, έξι ομάδες της Super League φέρονται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο θέμα της αδειοδότησης σε πρώτο βαθμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus ανάμεσα στις ομάδες που δεν λαμβάνουν άδεια ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Πανθρακικός.
Οι άλλες ομάδες είναι οι ΠΑΕ Βέροια, Εργοτέλης,  ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς, ενώ ο Πανιώνιος για μια ακόμα χρονιά δε συμμετείχε στη διαδικασία.

Ερωτηματικό υπάρχει για τον Λεβαδειακό, ο δικηγόρος του οποίου φέρεται να κλήθηκε να προσκομίσει κάποια επίπρόσθετα στοιχεία.

Η μη αδειοδότηση συνεπάγεται περιορισμό στον αριθμό μεταγραφών ως προς την ηλικία και την εθνικότητα των μεταγραφέντων.

Υπενθυμίζεται ότι και τις προηγούμενες χρονιές παρουσιάστηκε πρόβλημα με την αδειοδότηση του Πανθρακικού αλλά σε δεύτερο βαθμό η ομάδα της Κομοτηνήςς κατάφερνε να εξασφαλίσει την άδεια.Για τις υπόλοιπες ομάδες της Super League, πλην ΟΦΗ και Νίκης Βόλου που δεν κατέθεσαν φάκελο, η εισήγηση φέρεται να ήταν θετική. Κατά συνέπεια και για την Skoda Ξάνθη.
Οι αποφάσεις της Επιτροπής που είναι εφέσιμες αναμένεται να ανακοινωθούν την Παρασκευή 17/4.