Μπάχαλο με την έναρξη του Εθνικός-Παμβοχαϊκός! Το ματς άρχισε μισή ώρα πριν την… ώρα του

Όποιοι (λίγοι) φίλοι του Εθνικού θέλησαν να πάνε να δουν τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα τους και τον Παμβοχαϊκό για τα πλέι οφ της Volley League και προσήλθαν στις επτάμισι, την ώρα δηλαδή που θα ξεκινούσε το ματς, σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση του ΤΑΑ Εθνικός, την πάτησε.

Ο αγώνας τελικά ξεκίνησε από τις επτά! Γιατί; Γιατί πολύ απλά, οι δυο ομάδες είχαν έρθει έγκαιρα στο γήπεδο και από το να κάτσουν και να κοιτάνε ο ένας παίκτης τον άλλον επί μισή ώρα, είπαν να ξεκινήσουν το ματς μισή ώρα αρχύτερα.

Η αναμέτρηση αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις επτά το απόγευμα και αυτή ήταν η ώρα έναρξης που ανακοίνωσε η διοργανώτρια Volley League. Ωστόσο μετά από αίτημα του Παμβοχαϊκού, που ταξίδεψε αυθημερόν για την Θράκη, πήγε μισή ώρα αργότερα ώστε να προλάβουν να φτάσουν οι Κορίνθιοι.

Οι διοικούντες την ομάδα από το Βραχάτι αποφάσισαν να στείλουν την ομάδα με την σημερινή πτήση των 16.45 με την επιστροφή να γίνεται αμέσως μετά το παιχνίδι με την πτήση των 22.15 από την Αλεξανδρούπολη.

Ο αγώνας χαρακτηρίζεται λοιπόν express για τον Παμβοχαϊκό με την διοίκηση της ομάδας να προσπαθεί να μειώσει τα έξοδα αποστολής όσο μπορεί περισσότερο. Για να προλάβει λοιπόν να είναι έγκαιρα στο γήπεδο, αρχικά το ματς πήγε στις 19:30.

Από την στιγμή όμως που οι Πελοποννήσιοι πέταξαν και έφτασαν κανονικά και ήταν έγκαιρα στο γήπεδο, άρχισαν να σκέφτονται το σενάριο να πάει το ματς σε πέντε σετ και να μην προλάβουν να επιστρέψουν. Έτσι;

Έτσι με συνοπτικές διαδικασίες, αποφασίστηκε το ματς να αρχίσει στις 7.00 το βράδυ τελικά, την ώρα που είχε εξ αρχής προγραμματιστεί αλλά μισή ώρα νωρίτερα από την ώρα που έμαθαν το πρωί από το ίδιο το ΤΑΑ Εθνικός οι φίλαθλοι.

Όσοι από τους τελευταίους επέλεξαν να πάνε στο γήπεδο την τελευταία στιγμή, είδαν να έχει ήδη ολοκληρωθεί το πρώτο σετ με 25-17 και να γίνεται μάχη ανάμεσα στις δυο ομάδες για την κατάκτηση του δεύτερου…