Καταγγέλλουν την ΕΠΣ Έβρου για αθεώρητα εισιτήρια στον τελικό του Κυπέλλου

Αργά το βράδυ, μετά τις δύο μετά τα μεσάνυχτα και ακριβώς στο κλείσιμο της εκπομπής του “Δίκη” στον Σκάι ο παρουσιαστής της Κυριάκος Θωμαΐδης, που λίγο νωρίτερα είχε αποκαλύψει το πόρισμα Κορέα, ασχολήθηκε και με την ΕΠΣ Έβρου.

Παρουσίαση αυτό το εισιτήριο του τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα σε Ένωση Άνθειας Αρίστεινου και ΑΟ Νεοχωρίου που πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα πριν δέκα ημέρες και κατήγγειλε ότι τα εισιτήρια ήταν αθεώρητα.

Μάλιστα, κλείνοντας τον σχολιασμό του, έσπευσε να επισημάνει ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου τυγχάνει και ταμίας της ΕΠΟ. Η αναφορά έγινε ακριβώς στο κλείσιμο της εκπομπής και σε αρκετά προχωρημένη ώρα, ώστε και απάντηση να ζητήθηκε να δοθεί, δεν υπήρχε το χρονικό περιθώριο να δοθεί.

Η εκπομπή, που θα ξαναβγεί στον τηλεοπτικό αέρα σε δύο εβδομάδες, είχε ασχοληθεί και πριν ένα χρόνο με πεπραγμένα της ΕΠΣ Έβρου αποκαλύπτοντας τις δικαστικές περιπέτειες μελών της διοίκησής της, από τις οποίες όμως βγήκαν αλώβητα αφού αθωώθηκαν.

Τις τότε καταγγελίες είχε φιλοξενήσει το ThrakiSportS, όπως φυσικά είχε παρακολουθήσει και την εξέλιξη της δικαστικής υπόθεσης, κάτι που είναι αλήθεια ότι δεν έγινε από μέρους της τηλεοπτικής εκπομπής.

Το ThrakiSportS μεταδίδει όσα και πάλι αναφέρθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα σε βάρος της ΕΠΣ Έβρου και στο πλαίσιο του ρεπορτάζ θα αναζητήσει απαντήσεις και φυσικά θα μεταδώσει οποιαδήποτε εξέλιξη, είτε από την πλευρά της ΕΠΣ είτε από την πλευρά της τηλεοπτικής εκπομπής ή του παρουσιαστή της…