Ματαιώνεται η μοναδική εκδρομή από την Θράκη για τον αγώνα της Εθνικής στη Βουδαπέστη

Ένα όλο κι όλο ταξιδιωτικό γραφείο από την Θράκη επέλεξε να προετοιμάσει και να ανακοινώσει ταξίδι στην Βουδαπέστη για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου με την Ουγγαρία, την προσεχή Κυριακή, για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ωστόσο η εκδρομή ματαιώθηκε. Ενδιαφερόμενοι που είδαν να υπάρχει ακόμα η σχετική καταχώρηση στο ίντερνετ, πήραν τηλέφωνο στο γραφείο (με έδρα τον Βόρειο Έβρο), αλλά πληροφορήθηκαν ότι η εκδρομή έχει ματαιωθεί λόγο μικρής συμμετοχής. Συγκεκριμένα, δήλωσαν συμμετοχή μόλις 18 άτομα ενώ για να πραγματοποιηθεί απαιτούνταν τουλάχιστον 40.

Δεν βοηθούν οι οικονομικές συγκυρίες, δεν βοηθά και η πορεία της Εθνικής, ίσως και το ίδιο το πρακτορείο έχει ένα μερίδιο ευθύνης καθώς ποτέ δεν ήρθε σε επαφή με τα ΜΜΕ που θα μπορούσαν να γνωστοποιήσουν αυτήν του την πρόθεση. Και είναι κρίμα…

Η Εθνική Ομάδα έχει πολλούς φίλους στην Θράκη. Έχει άλλωστε Θρακιώτες παίκτες και πάνω από όλα θρακιώτες οπαδούς που δίνουν και την ψυχή τους για αν την στηρίξουν, όπως  αποδείχθηκε περίτρανα από την εκδρομή που διοργάνωσε πριν ενάμισι χρόνο με απόλυτη επιτυχία το ThrakiSportS, μεταφέροντας δεκάδες θρακιώτες φιλάθλους στο Βουκουρέστι για το μπαράζ με την Ρουμανία που έφερε την Εθνική στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι έστω και χωρίς οργανωμένη εκδρομή από την Θράκη, η θρακιώτικη παρουσία το βράδυ της Κυριακής στην Βουδαπέστη θα είναι εντονότατη…