Δεν αποχωρεί από το πρωτάθλημα η Καστοριά μετά από παρέμβαση Ουσταμπασίδη

Πλήρης ανατροπή των δεδομένων προέκυψε το βράδυ όσον αφορά το θέμα της αποχώρησης της Καστοριάς από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο οποίο μετέχουν και οι Έβρος Σουφλίου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Μετά την συνεδρίαση του δ.σ. το βράδυ της Δευτέρας, παρουσία των παικτών, ελήφθη η απόφαση η ομάδα κατεβεί κανονικά στους εναπομείναντες αγώνες, προκειμένου να μην τρωθεί ακόμη περισσότερο το ήδη πληγωμένο γόητρο του συλλόγου.

Μπροστάρης στην προσπάθεια η Καστοριά να επανέλθει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις ήταν ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Ουσταμπασίδης, ο οποίος κατάφερε να πείσει την πλειοψηφία των παικτών να μην τα παρατήσουν. 

 
Φυσικά, υπήρξαν και αντιδράσεις τόσο από ορισμένους ποδοσφαιριστές, όσο και εκ μέρους κάποιων μελών της διοίκησης, οι οποίοι έστρεψαν τα βέλη τους κατά του κ. Ουσταμπασίδη. 
 
Αυτός που εναντιώθηκε περισσότερο ήταν ο γενικός αρχηγός Ανδρέας Ηλιόπουλος που σχολίασε: «Δεν μπορώ να συνεχίσω από την στιγμή που επιστρέφει ενεργά ο κ. Ουσταμπασίδης, που ασέλγησε επάνω στην ομάδα. Η Καστοριά δεν είναι καφενείο για να αποσύρεται τη μία Κυριακή, και την άλλη να κατεβαίνει. Επιβάλλεται να υπάρχει σεβασμός και αξιοπρέπεια, δύο λέξεις που είναι άγνωστες στον εν λόγω κύριο».
 
Ο Ηλιόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από την θέση που κατείχε. Πάντως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η Καστοριά μεταβαίνει σήμερα (Τετάρτη 25/3) αυθημερόν στον Φιλώτα και με μόλις 12 παίκτες στην αποστολή για την εξ αναβολής προγραμματισμένη αναμέτρησης του απογεύματος.