Από τις ορέξεις του… Μανούση εξαρτάται η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ΕΠΣ Έβρου

Αναβλήθηκε ξανά η αναμέτρηση του Ιπποκράτη με τον ΣΑΟΣ, μια από τις δύο που χρωστά η ομάδα της Σαμοθράκης, για να ολοκληρωθεί και τυπικά το πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου και να αρχίσουν τα πλέι οφ ανόδου και τα μπαράζ παραμονής.

Το ματς είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τρίτης (24/3) αλλά στην ΕΠΣ Έβρου υπολόγιζαν χωρίς τον… Μανούση. Τον πλοιοκτήση και μέγα ευεργέτη του ΣΑΟΣ, όχι μόνο της ομάδας αλλά και του ομώνυμου πλοίου που συνδέει την Σαμοθράκη με την Αλεξανδρούπολη και γενικά την υπόλοιπη χώρα.

 

Το πλοίο αυτές τις μέρες δεν κάνει δρομολόγια, καθώς…συντηρείται. Ο δήμαρχος Σαμοθράκης Θανάσης Βίτσας έστειλε μια οργισμένη επιστολή σε διάφορους φορείς και η ΕΠΣ μοιραία ανέβαλε το προγραμματισμένο για την Τρίτη παιχνίδι με τον Ιπποκράτη. Το ματς πάει πλέον για Παρασκευή 27/3, αν και εφόσον το πλοίο έρθει και κάνει δρομολόγιο.
 
Πάντως, το άλλο ματς της Τρίτης διεξάγεται κανονικά. Η ΑΕ Διδυμοτείχου υποδέχεται το Νεοχώρι (Κεσούδης, Δαλαμπούρας και Τσίκας οι διαιτητές).