Απίστευτη έκρηξη Μουστακίδη γιατί οι παίκτες του δεν έχουν… cojones

Ο Εθνικός κέρδισε με 3-1 τον ΑΟ Κηφισιάς στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής, έπιασε ξανά τον Φοίνικα στην 3η θέση στους 40 βαθμούς κι αμφότεροι είναι πλέον στο +2 από την Κηφισιά και τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Μουστακίδης ήταν έξαλλος και μετά τη λήξη του ματς. 
Οι Θρακιώτες έπαθαν καθίζηση στο δεύτερο σετ όταν το υπέρ τους 10-3 έγινε 10-12 με σερβίς Γιοβάνοβιτς, ενώ μικρότερης έκτασης μπλακ άουτ υπέστησαν στο δ’ σετ όταν το 24-20 έγινε 24-23. Και επειδή ήταν με την Κηφισιά που κέρδισε 24-17 ο Εθνικός και έχασε σετ και ματς, ακόμα και όταν ο Φερέρα έχασε το σερβίς για να λυτρώσει τους γηπεδούχους, ωστόσο ο τεχνικός του Εθνικού αντί να πανηγυρίζει το τρίποντο ήταν εκτός εαυτού με τους παίκτες του. 



«Να ηρεμήσω γιατί θα πνίξω κάποιον….», είπε αρχικά και συνέχισε σε καυστικό ύφος:«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη, παρόλο που ήμασταν κακοί στην υποδοχή. Όμως όταν είσαι 24-21 δεν περιμένεις να χάσει ο αντίπαλος. Αν έχεις… κοχόνες (σ.σ. cojones, δηλαδή αρχ#%ια στα ισπανικά), το παίρνεις το ματς εσύ! 
Αυτό το έργο το έχω δει πολλές φορές κι όταν παίρνω τάιμ άουτ, λέω πως θα παίξουμε και κάνουμε κάτι άλλο και μάλιστα λανθασμένα δεν μπορώ να μην εκραγώ! Όταν δίνω συγκεκριμένες εντολές θέλω να γίνονται».


Πάντως, στο κλείσιμο των δηλώσεών του, κατάλαβε ότι λίγο είχε παρασυρθεί και σχολίασε:«Συγνώμη που ξέφυγα, αλλά κι εγώ είμαι άνθρωπος. Αν θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα πρέπει να τελειώνουμε εμείς αυτά τα ματς».