ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο ντέρμπι κορυφής Δόξα Προσκυνητών – Φιλία Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Το ντέρμπι κορυφής της πρεμιέρας των πλέι οφ της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στην φορμαρισμένη Φιλία και την κυπελλούχο Δόξα Προσκυνητών στα Σχινιά έληξε με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν τη νίκη και να μειώνουν στους δύο βαθμούς από τους πρωτοπόρους Προσκυνητές, βάζοντας φωτιά στο πρωτάθλημα.

 

Το παιχνίδι της Τετάρτης κρίθηκε στη δύναμη, χωρίς πολλές φάσεις και με μόλις ένα γκολ ήταν αρκετό για να αναδειχθεί ο νικητής. Στο πρώτο ημίχρονο οι Προσκυνητές είχαν τις μεγάλες ευκαιρίες με κορυφαία τη διπλή ευκαιρία με τον Βάσκο να σουτάρει αρχικά και στη συνέχεια της φάσης τον Λιάρο  να παίρνει το ριμπαουντ από την απόκρουση του Μπουτσακτσή και να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φουρκάν ήταν εκείνος που σκόραρε με ωραίο σουτ κάνοντας το 0-1. Στη συνέχεια όμως έγινε και αρνητικός πρωταγωνιστικής της αναμέτρησης, αφού αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα για περισσότερο από μισή ώρα η ομάδα του να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκτά αλλά δεν θα καταφέρουν να φτάσουν στο γκολ και την ισοφάριση, με αποτέλεσμα να έρθει μία δύσκολη αλλά και πολύτιμη νίκη για τη Φιλία βάζοντας φωτιά στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Παπαδόπουλος, Βελημβασάκης, Ζουμπιάδης, Ζαντάλης, Γεμεντζής, Τρίχας, Λιάρος, Ντράτση (46′ Ψιλογιαννόπουλος), Σταύρου, Τσώνης, Βάσκος 
Α.Ο. ΦΙΛΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Μπουτσακτσή, Κιουτσούκ Χουσεϊν, Πακάλ, Μαδούρας, Ζιούλης, Αχμέτ, Νεαζή, Βιόπουλος, Οσμάν (46′ Ιωαννίδης, 58′ Καραμπατζάκ), Παρασκευόπουλος, Τσικλαούρι