ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Δεν πηγαίνει στις Σέρρες η Ασπίδα λόγω… σχολικής εκδρομής

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Μία σχολική εκδρομή, αλλά και η μη εύρεση άλλης ημερομηνίας για την τέλεση του παιχνιδιού, οδήγησαν τους υπεύθυνους της ομάδας της Ασπίδας να μην κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Ίκαρους Σερρών.

Το παιχνίδι είχε οριστεί να γίνει στην πόλη των Σερρών το Σάββατο 21 Μαρτίου. Οι περισσότεροι αθλητές της Ασπίδας είναι μαθητές στο ίδιο σχολείο, το οποίο την ημέρα αυτή θα είναι σε εκδρομή. Έτσι η Ασπίδα δεν μπορεί να φτιάξει αποστολή για το παιχνίδι με τους Ίκαρους.

Έγινε προσπάθεια να βρεθεί άλλη ημερομηνία και προτάθηκε να γίνει το παιχνίδι την Τετάρτη 25 Μαρτίου, καθώς την ημέρα εκείνη τα σχολεία είναι κλειστά. Όμως για την τέλεση του παιχνιδιού την ημέρα εκείνη οι υπέυθυνοι της Ασπίδας βρέθηκαν αντιμέτωποι με την άρνηση ορισμένων γονιών των παικτών, που είναι και αυτοί που μεταφέρουν και τα παιδιά τους στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας.

Με δεδομένο ότι το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαρτίου το παιδικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται, πάρθηκε η απόφαση να δηλώσει η ομάδα αδυναμία και να μην κατέβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι των Σερρών. Έτσι οι Ίκαροι κερδίζουν το παιχνίδι με 20-0 άνευ αγώνα και στέφονται και μαθηματικά πρωταθλητές στο παιδικό πρωτάθλημα για τη φετινή περίοδο.