Video: Απίστευτο γκολ και πέναλτι “παπάς” στον αγώνα των αντιπάλων Σουφλίου και Εθνικού

Εδώ και δυο ημέρες, το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο  για το απίστευτο πέναλτι που δόθηκε στην Καλαμάτα, χαρακτηρίζοντας το ως το «πιο… μούφα πέναλτι της δεκαετίας». Τελικά, φαίνεται πως υπάρχει κι άλλος διεκδικητής του εν λόγω τίτλου και μάλιστα, πολύ σοβαρός.

 

Ο λόγος για το πέναλτι “παπάς” που είναι αντάξιο αυτού που κερδίθηκε στην Καλαμάτα και που δόθηκε στον πρώην παιχτη της Ξάνθης Χάρη Παπά της Καβάλας, επόμενου αντίπαλου του Εθνικού την Τετάρτη στο “Φώτης Κοσμάς”, απέναντι στον Ορφέα Ελευθερούπολης αντίπαλο του Σουφλίου στο “Δημήτρης Μπακιρτζής”, λίγες μόνο στιγμές, αφού οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με ένα απίστευτα αστείο γκολ που δέχθηκε ο Φυρινίδης.

 Οπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο παρακάτω βίντεο ο Χάρης Παππάς περνάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλασάρει άστοχα εκτός εστίας, αλλά προς έκπληξη όλων, ο διαιτητής Παπαργυρίου (Πιερίας) υποδεικνύει την «εσχάτη των ποινών». Ο Διαμαντίδης που ανέλαβε την εκτέλεση, δεν αστόχησε, έκανε το 3-1 και η «σεμνή τελετή» έλαβε τέλος, με την Καβάλα να παραμένει στο «κόλπο» της ανόδου στη Football League. Ωστόσο και το γκολ της Ελευθερούπολης είναι αξιο προσοχής και για αυτό το λόγο το ThrakisportS απομόνωσε τις δυο αυτές εκπληκτικές φάσεις των δυο αντιπάλων Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου.