Photos: Οι Θρακιώτες στο ΚΑΟΔ-ΠΑΟ και ο φόρος τιμής στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Η παρουσία του Παναθηναϊκού στην Δράμα για την απογευματινή αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ στο “Δημήτρης Κραχτίδης” της Δράμας προκάλεσε μίνι συναγερμό στις τάξεις των οπαδών του τριφυλλιού στην Θράκη, όπως αποκαλύπτει και η φωτογραφία από τον αγώνα.

 

Όπως και εσείς μπορείτε να δείτε από τα πανό που αναρτήθηκαν, εκεί βρέθηκαν μεταξύ άλλων οπαδοί του τριφυλλιού από το Διδυμότειχο, την Ξάνθη και την Ορεστιάδα. Μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε ωστόσο ένα πανό από την Καβάλα στην μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του άτυχου φοιτητή της Γεωπονικής που βρέθηκε νεκρός στα Γιάννενα και το δράμα του συγκλόνισε όλη τη χώρα.

Στο αγωνιστικό μέρος, με τον Διαμαντδη να έχει… κέφια ο Παναθηναϊκός πήρε μια πολύ εύκολη νίκη κόντρα στον ΚΑΟΔ. Οι «πράσινοι» στη Δράμα, παρά το κακό τους ξεκίνημα (24-25 στο δεκάλεπτο), είδαν το Διαμαντίδη να αναλαμβάνει δράση και να τους «οδηγεί» στο 43-56, στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου και να «καθαρίζει» την αναμέτρηση.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης τελείωσε το ματς με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Με 20 πόντους τελείωσε ο Μπατίστα, 15 ο Γκιστ. Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση μέσα από τον φακό του πρακτορείου InTime…