Μήνυμα στήριξης του Εθνικού στο πρώην αστέρι του Νίκολα Μιγιαήλοβιτς!

Την αμέριστη συμπαράστασή τους στον πρωην αστέρα της ομάδας και νυν της Σύρου Νίκολα Μιγιαϊλοβιτς εξέφρασε το ΤΑΑ Εθνικός. Ο 26χρονος ακραίος, που φόρεσε πέρυσι τη φανέλα του Εθνικού, τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση του Σαββάτου (14/03) με τον ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για σοβαρή ζημιά στο γόνατο.

Εκτός από τον Εθνικό και ο ΠΑΟΚ πριν την διεξαγωγη του τελικού με τον Ολυμπιακό, δήλωσε τη συμπαράστασή του στον Νικολά Μιγιαϊλοβιτς ο οποίος ταξίδεψε τη Δευτέρα (16/3) στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και όλοι του εύχονται γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής και ακόμα πιο δυνατός στην αγωνιστική δράση.

Η ανακοίνωση του Εθνικού: «Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον πρώην παίκτη του, Νικολά Μιγιαϊλοβιτς. Του ευχόμαστε όλοι περαστικά, να ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό του και να βγει ακόμα πιο δυνατός από την περιπέτεια αυτή. Ο πρόεδρος Γιάννης Τζίμας, οι παίκτες του Εθνικού και το προπονητικό τιμ του στέλνουν τις ευχές τους».