ΕΠΣ Εβρου: Όσα έγιναν στον αγώνα των Ριζίων με τον Ορέστη

Μια ακόμη νίκη επί του Ορέστη πήρε η ΠΑΕ Ριζίων με 1-0 για την 17η αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Εβρου.

Το παιχνιδι ηταν ήταν μέτριο σε γενικές γραμμές με τις δυο ομάδες να μοιραζονται τις εντυπωσεις σε ενα δύσκολο αγωνιστικό χώρο (ΦΩΤΟ από orestisorestiadas.blogspot) λόγω της συνεχούς βροχής που έπεφτε από το πρωί στο γήπεδο. Στο Β` ημιχρονο ομως η ομαδα των Ριζίων ανεβασε στροφες στην αποδοση της ιδίως μετά την αποβολή του Ασημώνη στο 68′ για τον Ορέστη και καταφερε να πετυχει ενα πολυ ομορφο γκολ στο 80′ με αναποδο ψαλιδι του Π. Καστρινού μετα απο σεντρα του Β. Νοβοκρεσενίδη το οποιο εμελλε να ειναι ειναι και το τελικο σκορ του αγωνα, ενω δημιουργησε και αλλες ευκαιριες με πιο κραυγαλεα αυτην του Νοβοκρεσενίδη που αστόχησε σε σε αδειο τερμα.

ΠΑΕ ΡΙΖΙΩΝ (Καλπακίδης) : Οσανλής, Τοκαλατσίδης, Ντινούδης, Μαντατζής, Μπατιατίδης, Βενετίδης, Τσουκάρης (75΄Τζιαφερίδης), Καστρινός, Καλπακίδης, Νοβοκρεσενίδης (85΄Ραχωβίτης), Τσακαλίδης (65΄Σαλδής)

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Λυμπερίδης): Οτέμπερης, Καπουκράνης, Καδόπουλος, Πετρόπουλος Χατζιμιχάλης, Γιώντης, Νένογλου, Παπαζήσης (46΄Ασημώνης), Μπακιρτζής, Παπαθανασίου, Παγωνίδης