Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα του Εθνικού στην Καστοριά

Με ένα γκολ στα πρώτα κι ένα στα τελευταία λεπτά κρίθηκε το ματς ανάμεσα σε Καστοριά και Εθνικό Αλεξανδρούπολης, με τις δυο ομάδες να ευστοχούν στα δυο πέναλτι και να μοιράζονται από ένα βαθμό, και τους εβρίτες να μην καταφερνουν παίζοντας ογδόντα λεπτα με πάικτη παραπάνω να πάρουν τη νίκη που θα τους ανέβαζε στην βαθμολογική κατάταξη.

Δυο εκτελέσεις από την… άσπρη βούλα έκριναν την αναμέτρηση της Καστοριάς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην μακεδονική πόλη. Μόλις στο 10ο λεπτό λοιπόν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Παπαδόπουλο να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φλώρος που νικώντας τον Μακρή έκανε το 1-0 για τον Εθνικό.

Στη συνέχεια παρά την υπεροχή και τις τέσσερις καλές ευκαιρίες με τον Γκαϊδατζή στο 13′, τον Σιβούδη στο 25′, τον Τορομανίδη στο 35′ και το Φλώρο στο 44′ ο Εθνικός δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα και έτσι το σκορ του ημιχρόνου ήταν το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός δεν ήταν καλός και το πλήρωσε στο 83’ έπειτα από φάουλ του Παπαδόπουλου η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού στην περιοχή, με τον πρώτο να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι για το τελικό 1-1.

Με τον βαθμό αυτό ο Εθνικός έφτασε τους 27 πόντους και απέχει εξι από την επικίνδυνη ζώνη και το Κοκκινόχωμα που όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο, αφού αναβλήθηκε η δική του αναμέτρηση με τον Ακροπόταμο.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ζαρογιάννης): Μακρής, Καρανάσιος, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος Δ., Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης, Ντάμζης, Γεωργιάδης (91’ Σιαννής), Τάσσιος (69’ Νούλας), Παπαδόπουλος Μ., Σουμέλας
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Συριτούδης, Αμπραχαμιάν, Κατρανίτσας, Μπαρμαγιάννης, Δούπας, Κοσκολός, Τορομανίδης (73’ Πελτέκης), Μαμούτ, Σιβούδης (60’ Αγγελακάκης), Φλώρος, Γκαϊδατζής (60’ Θάνος)