ΕΣΠΕΘΡ: Τα αποτελέσματα της Β’ Εθνικής Ανδρών και η βαθμολογία

Ο Έβρος Σουφλίου αναδείχθηκε νικητής στο τοπικό ντέρμπι με τον ΑΟ Νέας Βύσσας, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ανδρών, που διοργανώνει η ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας. Σφράγισε έτσι την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στις δύο αγωνιστικές που απομένουν.

 

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Ερμογένης Ξάνθης γνώρισε φυσιολογική εντός έδρας ήττα από την Καβάλα, από την οποία απέσπασε πάντως σετ. Η Καβάλα εκμεταλλεύθηκε το ρεπό τον Σερρών και τις πλησίασε στο τρίποντο, αλλά οι ελπίδες της είναι μόνο μαθηματικές αφού έχει ρεπό την άλλη Κυριακή και ελπίζει σε εντός έδρας ήττα των Σερρών από τη Ν. Βύσσα ώστε να τις χτυπήσει την τελευταία αγωνιστική.

Συνοπτικά τα αποτελέσμα της 9ης αγωνιστικής (και ενώ απομένουν ακόμα να διεξαχθούν η εξ αναβολής 7η και η τελευταία 10η τις προσεχείς δύο εβδομάδες):

Ερμογένης Ξάνθης – Καβάλα 1-3

ΑΣΑ Εβρος Σουφλίου – ΑΟ Νέας Βύσσας 3-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. ΑΟ Σερρών 18

2. Καβάλα 15 *

3. Ενρος Σουφλίου 10 *

4. Νέα Βύσσα 3

5. Ερμογένης Ξάνθης 2 

*  Καβάλα και Έβρος Σουφλίου δεν έχουν κάνει ακόμα ρεπό για τον δεύτερο γύρο και άρα έχουν παίξει επτά αγώνες, οι άλλες τρεις ομάδες έχουν εξαντλήσει τα ρεπό τους και η βαθμολογία τους είναι σε έξι παιχνίδια.