ΕΠΣ Θράκης: Διεξήχθη κανονικά η πρόβα τζενεράλε του τελικού του Κυπέλλου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Διεξήχθη κανονικά το μεσημέρι της Κυριακής ο αγώνας ανάμεσα στην Δόξα Προσκυνητών και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου για την 22η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης. Ήταν το μόνο παιχνίδι που ουσιαστικά διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην Ροδόπη και μετά από αναβολή 24 ωρών φιλοξενήθηκε κανονικά το μεσημέρι της Κυριακής στο Ενωσιακό Γήπεδο του ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής.

 

Ο αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς η Δόξα Προσκυνητών  νίκησε εύκολα με 4-0 τον ΠΑΟ Κοσμίου. Στο 11′ ο Γιαννακίδης θα κάνει με όμορφο μακρινό σουτ το 1-0, στο 41′ ο Σταύρου με πλασέ το 2-0. πάλι ο Γιαννακίδης με πλασέ στο 48′ το 3-0 και τελικό 4-0 θα διαμορφώσει ο με γυριστό σουτ ο Ντράτσης στο 77′. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Προσκυνητών (Κλειτσωτης): Παπαδόπουλος, Αλεξάνδρου, Ραμαντάνης, Βλαχάκης, Ζάνταλης, Τρίχας, Τσώνης, Γιαννακίδης (Ψιλογιαννόπουλος), Βάσκος, Σταύρου, Λιάρος (Ντράτσης)
ΠΑΟΚ Κοσμίου (Τσολάκης): Δαλδογιάννης (Ξύτσας), Βοργιατζίδης, Μάστρου (Μόσχος), Αρβανιτίδης, Παναγιώτου, Κυπιτρόγλου, Ζώβλήκας, Αθανασίου, Γκόγκος, Δερέμπης (Ευαγγέλου), Ζαχαρόπουλος

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν το ερχόμενο Σάββατο στο ίδιο γήπεδο και για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά αυτή η αναμέτρηση ήταν μια πρόβα τζενεράλε για τον τελικό.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας θα διεξαχθούν επίσης το ερχόμενο Σάββατο, τρεις ώρες πριν τον τελικό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 21 αγώνες)

1. Δόξα Προσκυνητών 50 *

2. Φιλία 42 *

3. Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων 33 *

4. Ελπίδα Σαπών 32 *

5. ΠΑΟΚ Κοσμίου 30 *

6. Δόξα Σώστη 29 *

7. Αστέρας Αιγείρου 28 *

8. Ορφέας Ξυλαγανής 21 *

9. Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 16 *

10. Αετός Μίσχου 13 *

11. Μ.Α. Ιάσμου -1

* Με αστεράκι οι ομάδες που έκαναν το ρεπό τους στο δεύτερο γύρο

** Από τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και τον Αετό Μίσχου έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός (-1)

*** Από τον Μ.Α. Ιάσμου έχουν αφαιρεθεί έξι βαθμοί (-6)

**** Ο Μ.Α. Ιάσμου αποχώρησε από το πρωτάθλημα

*****  Η Δόξα Προσκυνητών και ο ΠΑΟΚ Κοσμίου έχουν ένα αγώνα περισσότερο