Γ’ Εθνική: Κάλεσμα της διοίκησης του Εθνικού στον κόσμο για το ντέρμπι του Σουφλίου

Με το μεγάλα ντέρμπι του Έβρου ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, και της Δράμας ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και  Άρη, να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα,  διεξάγεται η 20η αγωνιστική για τη Γ’ Εθνική, με το Νίκο Ουσταμπασίδη να είναι το πρόσωπο του αγώνα στο “Δημήτρης Μπακιρτζής”, αφού στο ντεμπούτο του στο πάγκο του Σουφλίου θα βρει αντιμέτωπη την παλιά του ομάδα τον Εθνικό.  

Για το παιχνίδι αυτό η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού καλεί τους φίλους της ομάδας και του ποδοσφαίρου να δώσουν το παρών και να ενισχύσουν με την παρουσία τους μέσα σε φίλαθλο πνεύμα τους παίκτες του Εθνικού στον κρίσιμο Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Έβρο Σουφλίου, που επίσης χρειάζεται το αποτέλεσμα ώστε να ανασάνει βαθμολογικά. Ο Εθνικός βρίσκεται στην 7η θέση με 26 ενώ ο Έβρος στην 11η με 23.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου “Δημήτρης Μπακιρτζής” και έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για τον Εθνικό. Για τον συγκεκριμένο αγώνα η διοίκηση της ομάδας του Σουφλίου έχει κυκλοφορήσει 700 εισιτήρια που κοστίζουν 10 € και 200 των 5 € και στη συνάντηση των δυο ομάδων στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης το κλίμα μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων ήταν άριστο και οι άνθρωποι του Σουφλίου με χαρά θα υποδεχθούν τους ανθρώπους και τους φίλους του Εθνικού στον Κυριακάτικο αγώνα.

Βέβαια, αν υπολογίσει κανείς ότι με το ζόρι πηγαίνουν 100-150 άτομα στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, θα έχει ενδιαφέρον πόσοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα της διοίκησης του Εθνικού, σε μια ημέρα που λόγω της αναβολής στην Super League δεν θα υπάρχει και δικαιολογία για τους φιλάθλους να μην πάνε στο γήπεδο για να στηρίξουν τις ομάδες του τόπου τους…