Football League: Χάνει στα χαρτιά από την Καρδίτσα λόγω… Μουμίν η Λαμία του Δερμιτζάκη

Οι διοικούντες της Αναγέννησης Καρδίτσας κινούνται δικαστικά προκειμένου να πάρουν στα χαρτιά το ματς με την ομάδα της Λαμίας εξαιτίας της αντικανονικής συμμετοχής του Ροδοπίτη πρώην παιχτη του Πανθρακικού και του ΠΑΟΚ Χουσεϊν Μουμίν, που αγωνίστηκε στο επεισοδιακό παιχνίδι αν και τιμωρημένος.

Πιο συγκεκριμένα, την δικαστική οδό αποφάσισαν να ακολουθήσουν οι ιθύνοντες της Αναγέννησης Καρδίτσας επιζητώντας να πάρουν τη νίκη στα χαρτιά στον αγώνα με την Λαμία, καθώς η συμμετοχή του Μουμίν των γηπεδούχων ήταν αντικανονική, αφού ήταν τιμωρημένος με επτά αγωνιστικές για εξύβριση!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση της Αναγέννησης καταθέτει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα της περασμένης Τετάρτης στη Λαμία για την ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της Λαμίας Χουσεΐν Μουμίν με αριθμό φανέλας Νο 21 που ήταν τιμωρημένος από τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Οι “κιτρινόμαυροι” μέσω της νομικής τους υπηρεσίας προέβησαν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τεκμηριώσουν την ένστασή τους και βάσει του κανονισμού θα πάρουν τους τρείς βαθμούς της νίκης από την εν λόγω αναμέτρηση που θα κατακυρωθεί με 0-3 υπέρ τους.

Από την πλευρά της Λαμίας του Παύλου Δερμιτζάκη επικρατεί αναταραχή, αφού ο πανίσχυρος οικονομικά πρόεδρος της ομάδας της Φθιώτιδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι έντονα δυσαρεστημένος με τους ιθύνοντες του συλλόγου του, εξαιτίας της μη ενημέρωσής τους για την ποινή του Μουμίν και φήμες τον θέλουν να σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο της αποχώρησης.